about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

فرمانده پدافند غیرعامل گفت :شورای امنیت کشور دستور به فیلتر اینستاگرام و واتساپ داد و تا زمانی که این شرکت ها تعهد ندهند که قوانین کشور ما را رعایت کنند این مصوبه ادامه دارد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، حدود یک ماهی است که دو پلتفرم اینستاگرام و واتساپ فیلتر شده اند. این اتفاق به دلیل اغتشاشات روزهای اخیر در کشور بوده و مقامات دلیل این کار را عدم رعایت قوانین کشور توسط این دو پلتفرم اعلام کرده اند.

سردار غلامرضا جلالی، فرمانده پدافند غیرعامل در پاسخ به این سؤال که چه زمانی محدودیت واتساپ و اینستاگرام رفع می شود، گفت: این دو پلتفرم با مصوبه شورای امنیت کشور مسدود شدند و دلیل این کار هم همکاری این دو شبکه اجتماعى با دشمن در حوزه بی نظمی و به هم زدن امنیت کشور است.

وی افزود: تا زمانی که این دو پلتفرم تعهدات لازم را به کشور ما ندهند که تابع قوانین جمهوری اسلامی باشند و در چارچوب این قوانین فعالیت نکنند، این مصوبه قابل تداوم خواهد بود.

او گفت با توجه به اینکه شکلدهی و ساختاردهی افکار عمومی مردم بر این دست از زیرساخت ها مبتنی است، گفت: چون این دو پلتفرم، هیچ تعهدی را مبتنی بر قوانین ما انجام نمی دهند و همین پلتفرم در اروپا قانونمند هستند و تعهد می دهند، فکر می کنند کشور ما آزاد است و هر فعالیتی که بخواهند می توانند انجام دهند. بنابراین با توجه به اثر این پلتفرم ها، نگاه کلی ما این است که به محصولات داخلی خودمان توجه کنیم و اجازه ندهیم که این پلتفرم های خارجی مدیریت افکار عمومی ما را داشته باشند، امنیت ما را به هم بزنند، مردم را در مقابل هم قرار دهند و اغتشاشات در کشور راه بیندازند، که این موضوع از نظر دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی این موضوع برای کشور محرز شده است.

وی در پایان افزود: بنابراین نگاه ما این است ظرفیت افکار عمومی را در بستری داخلی کاملا تنظیم کنیم و خدمات کاملا دقیق و به موقع و با کیفیت مناسب در اختیار مردم قرار دهیم. در این مدت هم ظرفیت های شبکه های اجتماعی ما رشد بسیار خوبی داشه و انشاءالله با یک تقویت زیرساخت می توان خدمات بهتر و مناسبی ارائه داد.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.