about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

غلامرضا مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، گفته است طرح قانونی ساماندهی ارزهای دیجیتال در دست تدوین است و پروژه ارز دیجیتال ملی هم با مشارکت بانک مرکزی بررسی می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از بازارنیوز، غلامرضا مرحبا در گفتگو درباره آخرین وضعیت ساماندهی به قانون ارز‌های دیجیتال و ارز دیجیتال ملی ایران گفته است:

در حال حاضر طرح ساماندهی به ارز‌های دیجیتال در کمیته‌ای ویژه در مجمع کمیسیون در دست تدوین و بررسی است. علاوه بر این در ارتباط با رمزارز ملی هم باید گفت که بر اساس توافق‌های قبلی قرار بر این بود که یک کمیسیون مشترک میان کمیسیون اقتصادی مجلس و بانک مرکزی تشکیل شود، اما متأسفانه پس از گذشت چند ماه از مطرح‌شدن ایده تشکیل این کمیسیون، تاکنون اعضای آن مشخص نشده‌اند و این مسئله کمی زمان‌بر خواهد بود، چراکه در ساختار اقتصاد ایران یک موضوعی نو و جدید است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی در پاسخ به این سؤال که ارز دیجیتال ملی چه زمانی شروع به کار خواهد کرد گفت:

به‌محض آنکه رمزارز ملی قابل‌ارائه و سرمایه‌گذاری شود قطعاً نمایندگان مجلس در اسرع وقت این موضوع را از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم می‌رسانند. باید این نکته را در نظر داشته باشیم که رمزارز ملی یک مفهوم جدید در اقتصاد است و تمامی افراد جامعه می‌توانند در آن سرمایه‌گذاری کنند.

او در پایان تاکید کرد:

رمزارز ملی وسیله‌ای مطمئن برای سرمایه‌گذاری و مانعی جدی برای خروج ارز از کشور خواهد بود. برخی از کارشناسان اقتصادی رمزارز ملی را به‌دلیل جذابیت‌هایی که دارد به بورس تشبیه کرده‌اند. با ارائه رمزارز ملی در بازار جهانی ارز‌های دیجیتال، به‌دلیل نظارت دولت بر آن، خطرات ناشی از کلاهبرداری‌های هکری مربوط به این رمزارزها هم از بین می‌رود و مردم می‌توانند سرمایه‌گذاری آسوده‌ای در رمزارز ملی داشته باشند.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.