about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سخنرانی ایهود باراک در یک رویداد استارتاپی

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در رویداد استارتاپی روزنامه گلوبز (Globes)، یکی از سخنرانان اصلی بود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ایهود باراک (Ehud Barak)، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی یکی از سخنرانان اصلی رویداد گلوبز است. وی در این نشست، به معرفی 10 استارتاپ آینده دار و برتر سال 2018 می پردازد.

حوزه های امنیت سایبری، هوش مصنوعی، کشاورزی و ورزش هوشمند، از جمله زمینه هایی هستند که استارتاپ های اسرائیلی در آن ها پیشرفت های شگرفی داشته اند. با این وجود، فقط 10 استارتاپ به عنوان کسب و کار های نوپا، از سوی روزنامه اقتصادی گلوبز، برگزیده خواهند شد.

برندگان این رقابت، امروز طی یک نشست در تل‌آویو اعلام خواهند شد. سخنران اصلی این رویداد فناوری، ایهود باراک است. وی طی این نشست، در مورد روند جدید حرکت اسرائیل در زمینه صنعت فناوری صحبت خواهد کرد.

از دیگر حاضران شاخص این اجلاس، می توان به سریت فیرون (Sarit Firon)، موسس شرکت نرم افزاری 800 میلیون دلاری داتوراما (Datorama)، گال نوو (Gal Nevo)، مدیر استارتاپ ورزشی سن سویم (SenSwim) و هیلا لوی لویا (Hila Levy-Loya)، معاون شرکت نرم افزاری سیلز فورس (Salesforce)، اشاره کرد.

رویداد یاد شده، که از سوی روزنامه اقتصادی گلوبز، برگزار می شود، امسال سیزدهمین سال برگزاری خود را تجربه می کند.
 

تازه ترین ها
تأکید
1404/11/28 - 06:37- آسیا

تأکید بر مقابله با گدایی آنلاین در دبی

پلیس دبی خواستار هوشیاری مردم در برابر گدایی آنلاین در ماه مبارک رمضان شد.

هک
1404/11/28 - 06:17- جرم سایبری

هک نیم میلیون حساب کاربری در محبوب‌ترین شبکه اجتماعی روسیه

بیش از 500 هزار حساب کاربری محبوب‌ترین شبکه اجتماعی روسیه موسوم به «VKontakte» از طریق افزونه‌های مخرب کروم ربوده شدند.

سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.