about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

به گفته کارشناسان، دولت تایلند در قبال جرایم سایبری سخت‌گیری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال (DES) تایلند، اقدامات سخت برای سرکوب و جلوگیری از جرایم سایبری، از جمله اقدام سریع علیه حساب‌های پروکسی که پول کلاهبرداری را منتقل می‌کنند، به زودی برای تصویب کابینه ارائه می‌شود.

چایووت تاناکامانوسورن (Chaiwut Thanakamanusorn)، وزیر وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال، گفت که مجموعه اقداماتی ظرف 10 روز به کابینه ارسال می‌شود تا به طور سیستماتیک با جرایم سایبری، که حدود 20 میلیارد بات خسارت وارد کرده‌اند، برخورد کند.

وی خاطرنشان کرد که این اقدامات به دنبال حذف کلاهبرداری‌های مرکز تماس، حساب‌های پروکسی، طرح‌های سرمایه‌گذاری تقلبی، قمار آنلاین و کلاهبرداری برای فروش محصولات آنلاین است؛ از ماه مارس سال جاری، بیش از 100 هزار پرونده مربوط به کلاهبرداری آنلاین به مقامات گزارش شده است.

تاناکامانوسورن اظهار داشت :

«اقدامات قوی برای جلوگیری از انتقال پول به دست آمده از کلاهبرداری آنلاین از طریق حساب‌های بانکی پروکسی در حال ایجاد است و وکالت‌ها ردیابی شبکه‌های کلاهبرداری را دشوار کرده‌اند. بانک تایلند (BoT) برای کمک به پیش‌نویس مقررات علیه جرایم سایبری استخدام شده است. وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال پیشنهاد کرده که هرگونه تراکنش مالی خارج از کشور با مبلغ غیرعادی بزرگ برای چک متوقف شود، طرحی که می‌تواند حرکت پول‌های کلاهبرداری را مختل کند.»

به گفته این مقام تایلندی، بانک‌ها باید تدابیری را در برابر هک و دستکاری از راه دور حساب‌های بانکی مشتریان ارائه دهند.

او ابراز نگرانی کرد که پیشرفت سریع فناوری مورد استفاده مجرمان، ممکن است گامی جلوتر از تلاش‌های پیشگیری از جرم باشد؛ به همین دلیل همه بانک‌ها باید برای بهبود سیستم‌های امنیتی خود سرمایه‌گذاری کنند.

وزیر سازمان اقتصاد و جامعه دیجیتال تایلند اصرار داشت که مشکل مربوط به قانون نیست، بلکه مربوط به فناوری است که برای انجام تقلب مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. وی افزود :

«این وظیفه بانک تایلند و انجمن بانکداران تایلند است که اطمینان حاصل کنند که بانک‌ها پایگاه‌های داده خود را بررسی و برنامه‌های امنیت سایبری را نصب می‌کنند. اگر پول افراد بیشتری از راه دور از حساب‌های بانکی‌شان دزدیده شود، اعتماد عمومی به عملیات بانکداری تلفن همراه از بین می‌رود و این امر مانع توسعه اقتصاد دیجیتال کشور می‌شود.»

تاناکامانوسورن تصریح کرد که مقاماتی که با جرایم سایبری مقابله می‌کنند، تلاش‌های اجرایی را افزایش خواهند داد، در حالیکه رسانه‌ها نقش مهمی در افزایش آگاهی جرایم سایبری دارند.

همچنین جلسه‌ای سطح بالا در مورد کلاهبرداری‌های مرکز تماس به ریاست پراویت وانگسوون (Prawit Wongsuwon)، معاون نخست وزیر تایلند، تشکیل و جزئیات مسدود شدن 40198 حساب بانکی پروکسی مورد استفاده برای تسهیل انتقال وجوه غیرقانونی را تشریح شد.

در مجموع 76165 شماره تلفن به دلیل مشکوک بودن به کلاهبرداری مسدود شده است.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.