about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گفته کارشناسان، دولت تایلند در قبال جرایم سایبری سخت‌گیری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال (DES) تایلند، اقدامات سخت برای سرکوب و جلوگیری از جرایم سایبری، از جمله اقدام سریع علیه حساب‌های پروکسی که پول کلاهبرداری را منتقل می‌کنند، به زودی برای تصویب کابینه ارائه می‌شود.

چایووت تاناکامانوسورن (Chaiwut Thanakamanusorn)، وزیر وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال، گفت که مجموعه اقداماتی ظرف 10 روز به کابینه ارسال می‌شود تا به طور سیستماتیک با جرایم سایبری، که حدود 20 میلیارد بات خسارت وارد کرده‌اند، برخورد کند.

وی خاطرنشان کرد که این اقدامات به دنبال حذف کلاهبرداری‌های مرکز تماس، حساب‌های پروکسی، طرح‌های سرمایه‌گذاری تقلبی، قمار آنلاین و کلاهبرداری برای فروش محصولات آنلاین است؛ از ماه مارس سال جاری، بیش از 100 هزار پرونده مربوط به کلاهبرداری آنلاین به مقامات گزارش شده است.

تاناکامانوسورن اظهار داشت :

«اقدامات قوی برای جلوگیری از انتقال پول به دست آمده از کلاهبرداری آنلاین از طریق حساب‌های بانکی پروکسی در حال ایجاد است و وکالت‌ها ردیابی شبکه‌های کلاهبرداری را دشوار کرده‌اند. بانک تایلند (BoT) برای کمک به پیش‌نویس مقررات علیه جرایم سایبری استخدام شده است. وزارت اقتصاد و جامعه دیجیتال پیشنهاد کرده که هرگونه تراکنش مالی خارج از کشور با مبلغ غیرعادی بزرگ برای چک متوقف شود، طرحی که می‌تواند حرکت پول‌های کلاهبرداری را مختل کند.»

به گفته این مقام تایلندی، بانک‌ها باید تدابیری را در برابر هک و دستکاری از راه دور حساب‌های بانکی مشتریان ارائه دهند.

او ابراز نگرانی کرد که پیشرفت سریع فناوری مورد استفاده مجرمان، ممکن است گامی جلوتر از تلاش‌های پیشگیری از جرم باشد؛ به همین دلیل همه بانک‌ها باید برای بهبود سیستم‌های امنیتی خود سرمایه‌گذاری کنند.

وزیر سازمان اقتصاد و جامعه دیجیتال تایلند اصرار داشت که مشکل مربوط به قانون نیست، بلکه مربوط به فناوری است که برای انجام تقلب مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. وی افزود :

«این وظیفه بانک تایلند و انجمن بانکداران تایلند است که اطمینان حاصل کنند که بانک‌ها پایگاه‌های داده خود را بررسی و برنامه‌های امنیت سایبری را نصب می‌کنند. اگر پول افراد بیشتری از راه دور از حساب‌های بانکی‌شان دزدیده شود، اعتماد عمومی به عملیات بانکداری تلفن همراه از بین می‌رود و این امر مانع توسعه اقتصاد دیجیتال کشور می‌شود.»

تاناکامانوسورن تصریح کرد که مقاماتی که با جرایم سایبری مقابله می‌کنند، تلاش‌های اجرایی را افزایش خواهند داد، در حالیکه رسانه‌ها نقش مهمی در افزایش آگاهی جرایم سایبری دارند.

همچنین جلسه‌ای سطح بالا در مورد کلاهبرداری‌های مرکز تماس به ریاست پراویت وانگسوون (Prawit Wongsuwon)، معاون نخست وزیر تایلند، تشکیل و جزئیات مسدود شدن 40198 حساب بانکی پروکسی مورد استفاده برای تسهیل انتقال وجوه غیرقانونی را تشریح شد.

در مجموع 76165 شماره تلفن به دلیل مشکوک بودن به کلاهبرداری مسدود شده است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.