about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

سایت سرمایه‌گذاری عربستان هک شد

هکرها تصویری ساختگی از «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی را حین قتل جمال خاشقجی در صفحه اصلی سایت کنفرانس سرمایه گذاری پست کرده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ ظاهرا تبعات قتل خاشقجی، روزنامه نگار منتقد عربستانی به این زودی تمام نمی شود و حالا نوبت به هک وب سایت اجلاس سالیانه سعودی به نام « ابتکار سرمایه‌گذاری‌ های آتی » رسیده است. هکرها قبل از اینکه سایت از دسترس خارج شود، تصویری از محمد بن سلمان را در صفحه اصلی قرار داده بودند که شمشیری در دست داشته و بالای سر خاشقجی فقید ایستاده بود. پایین تصویر نیز متنی اعتراضی با این مضمون به چشم می خورد:

به خاطر امنیت کودکان در سراسر جهان از شما می خواهیم رژیم سعودی را تحریم کنید. این رژیم در کنار ایالات متحده باید مسئولیت اقدامات وحشیانه و غیرانسانی از جمله قتل شهروندش جمال خاشقجی و هزاران انسان بی گناه را در یمن بر عهده بگیرد.

ابتکار سرمایه‌گذاری‌ های آتی که با عنوان «داووس در بیابان» از آن نام برده می شود، کنفرانس سالانه ای است که در «ریاض»، پایتخت عربستان برگزار می شود. بر اساس تصاویری که CBC News منتشر کرده در بخش دیگری از سایت به ویدیوهایی در سایت یوتیوب لینک داده شده که یکی از آنها به اجلاس دونالد ترامپ و بن سلمان ارتباط دارد. این سه ویدیو به تازگی و توسط حساب کاربری Bestnews2030 در یوتیوب منتشر شده اند.

کشته شدن خاشقجی تبعات بسیاری را برای دولت عربستان در پی داشته که از این می توان به قطع همکاری کمپانی بزرگ فناوری، محکومیت از سوی بسیاری از دولت های دنیا و برکنار شدن تعدادی از مقامات امنیتی بلندپایه این کشور اشاره کرد.

حکومت سعودی نیز تلاش هایی را برای کاهش جنجال ها صورت داده که ایجاد بات هایی در توییتر بخشی از آن بوده؛ هرچند این بات ها به سرعت توسط توییتر شناسایی و مسدود شدند.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.