about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

ساچکوف داده‌های امنیت سایبری را به سرویس‌های جاسوسی خارجی منتقل می‌کرده است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری تاس با استناد به منابع آگاه اعلام کرد ایلیا ساچکوف، رئیس شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی که مظنون به خیانت به کشور است، برای سرویس‌های جاسوسی خارجی کار می‌کرده و داده‌های مربوط به اسرار دولتی و امنیت سایبری را به آن‌ها مخابره کرده است. 

در گزارش این خبرگزاری گفته‌شده است:

تحقیقات ساچکوف را مظنون به انتقال داده‌هایی به سرویس‌های اطلاعاتی خارجی می‌داند که اسرار دولتی حوزه امنیت سایبری را شامل می‌شود. کارفرمایان ساچکوف ممکن است سرویس‌های اطلاعاتی خارجی چندین کشور باشند که در جهت منافع تحقیقات فاش نمی‌شوند. بخش ضد جاسوسی نظامی اف‌اس‌ب نیز روی پرونده ساچکوف کار می‌کند. 

ساچکوف در حال حاضر در قرنطینه و بازداشت موقت به سر می‌برد و تحت بازجویی قرار دارد. دادگاه منطقه‌ای لفورتوو مسکو گفته این کارشناس ‎مظنون به ارتکاب جرم ماده 275 قوانین کیفری فدراسیون روسیه بوده و تا 27 نوامبر در بازداشت خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.