about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

سامسونگ به دنبال خرید بلک بری

طبق اخبار منتشر شده سامسونگ قصد دارد شرکت بلک بری را به قیمت 7.5 میلیارد دلار خریداری نماید. طبق این گزارش، شرکت سامسونگ پیشنهاد داده که سهام این شرکت را به قیمت هرسهم 13.35 تا 15.5 دلار خریداری نماید. انتشار این خبر باعث شد در چند روزگذشته سهام بلک بری با جهش قیمت 30 درصدی رو به رو شود.

کارشناسان حوزه فناوری این حرکت سامسونگ را اقدامی جدی در رقابت با اپل ارزیابی کرده اند. سامسونگ که سعی دارد در این معامله حق ثبت اختراع بلک بری را نیز برای خود کند، عملاً خود را وارد جنگی برای تصرف این شرکت و مقابله با اپل کرده است. بلک بری که یک شرکت کانادایی است هنوز هم مورد علاقه آمریکایی ها می باشد و این علاقه و محبوبیت از وقتی که معلوم شد رییس جمهور آمریکا هنوز هم گوشی قدیمی بلک بری را با خود دارد، به میزان زیادی نیز افزایش یافت. هرچند که شرکت سامسونگ نیز سال هاست که در آمریکا حضور مستقیم دارد ولی مردم آمریکا این شرکت را هنوز غیرآمریکایی می دانند. بنابراین به نظر می رسد که این حرکت جدید شرکت کره‌ای یک قدم مهم برای تصرف حساس ترین نقطه پشتیبانی اپل باشد. حرکتی که می تواند مطمئن ترین بازار اپل یعنی آمریکای شمالی را کاملا برای این شرکت ناآرام کند.

شرکت بلک بری 30 سال قبل در کانادا تاسیس شد. این شرکت توانسته است تا کنون حدود 44 هزار اختراع را به نام خود به ثبت برساند. اما خرید شرکت بلک بری به دلیل آنکه بخشی از مخابرات کانادا را نیز اداره می کند، نیاز به موافقت و تایید دولت کانادا را دارد. در سال 2013 شرکت لنوو سعی داشت که بلک بری را خریداری کند که به علت مخالفت دولت کانادا و نگرانی از مسائل امنیتی شبکه، آن معامله کنسل شد. حالا نیز معلوم نیست که سامسونگ بتواند صد در صد سهام بلک بری را برای خود کند. البته شاید سامسونگ هم نگران تکرار شکست های مایکروسافت بعد از خرید ناقص نوکیا باشد. خریدی که هم نوکیا را نابود کرد وهم مایکروسافت را به نتیجه دلخواه نرساند.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.