about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سامسونگ، هوآوی را کنار زد و بار دیگر به عنوان بزرگترین فروشنده گوشی همراه دنیا شناخته شد.

طبق گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس گزارشات منتشر شده، سامسونگ جایگاه خود به عنوان بزرگترین فروشنده گوشی‌ های هوشمند دنیا را از هوآوی باز پس گرفت.
این درحالی است که سامسونگ، بالاترین میزان درآمد در سه ماهه سال را به ثبت رسانده است. سامسونگ، دلیل این افزایش را بیشتر شدن تقاضای خرید گوشی های هوشمند اعلام کرد‌.
هوآوی سه ماه پیش به دلیل فروش بالای خود در چین و متضرر شدن دیگر شرکت ها از ویروس کرونا، برای اولین بار جایگاه اول را به خود اختصاص داده بود. 
اما طبق گزارشات Counterpoint، میزان تحویل کالا هوآوی نسبت به سه ماه قبلش ۷درصد و نسبت به سال قبل ۲۴درصد کاهش داشته است. 
میزان ارسال کالای سامسونگ نسبت به سه ماه قبل ۴۷درصد افزایش داشته است.


شرکت شیائومی نیز با رشد سالیانه ۴۶درصدی توانست رتبه سوم این فهرست را پس از سال ها از آن خود کند و برای اولین بار اپل را پشت سر بگذارد.


رتبه پنجم، ششم و هفتم این فهرست عبارتند از :


Oppo
Vivo
Realme


Counterpartرتبه پنجم را به Oppo داده است، در حالی که IDC و Canalys، این رتبه را به Vivo داده آمد.
.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.