about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

سامانه ناوبری آمریکا زیر آتش هکر های چینی

شرکت فایرآی، طی گزارشی از افزایش حملات سایبری چین بر سامانه های ناوبری آمریکا، در ماه های اخیر، خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس تازه ترین تحقیقات صورت گرفته، یک گروه هکری چینی، حملات سایبری خود را به سازمان های مهندسی و دریایی ایالات متحده، به ویژه شرکت ها و افراد مرتبط با مناقشات دریای جنوبی چین و نیروهای حاضر در این منطقه، آغاز کرده است.

فایرآی، اخیرا در گزارشی مدعی شده است که یک گروه هکری چینی موسوم به لویاتان (Leviathon) یا تمپ پریسکوپ  (TEMP. Periscope)، تلاش خود برای نفوذ به سامانه های دولتی آمریکا، خصوصا شبکه های مربوط به ناوبری این کشور را افزایش داده است. بر اساس ادعای متخصصان فایرآی، گروه یاد شده، به اروپا و هنگ کونگ نیز، حملاتی داشته است.

بن رید (Ben Read)، مدیر ارشد تحقیقات جاسوسی سایبری این شرکت، در این باره گفت: 

ما در دو ماه گذشته شاهد افزایش چشمگیر، جاسوسی سایبری در سطح جهان بوده ایم. طیف گسترده ای از این حملات، نهاد ها و موسسات آمریکایی را هدف قرار داده اند.

به عقیده بسیاری از متخصصان، این موج نفوذ، مبین تلاشی هماهنگ، از سوی گروه های هکری، به منظور  بدست آوردن مزیت اقتصادی، داده های تحقیقات و توسعه شرکت ها و نقض مالکیت معنوی است.

از سوی دیگر، لو کانگ (Lu Kang)، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، طی بیانیه ای در روز جمعه، مورخ 16 مارس، با محکوم کردن حملات جاسوسی سایبری، گفت: 

چین به شدت با تمام انواع حملات سایبری مخالف است. ما اجازه نخواهیم داد که کشوری یا فردی، در خاک چین به فعالیت های غیر قانونی مانند حملات سایبری، بپردازد.

تازه ترین ها
گوگل
1404/11/25 - 15:49- سایرفناوری ها

گوگل در روسیه ممنوع نمی‌شود

مقامات روسیه اعلام کردند که هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای دسترسی به گوگل وجود ندارد.

آلمان
1404/11/25 - 14:56- اروپا

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اختیارات سایبری است

آلمان در حال تهیه پیش‌نویس اصلاحاتی برای گسترش اختیارات سایبری تهاجمی است.

استفاده
1404/11/25 - 14:21- آمریکا

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی کلود در حمله به ونزوئلا

ایالات متحده در حمله به ونزوئلا از مدل هوش مصنوعی کلود شرکت آنتروپیک استفاده کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.