about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

«سامانه اعلام وضعیت اربعین» امسال همراه زائران کربلای معلی در آیین پیاده‌روی اربعین خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی گفت: «سامانه اعلام وضعیت اربعین»، بدون نیاز به اینترنت و یا سیم‌کارت عراقی می‌تواند موقعیت مکانی افراد را به همراهان او نشان دهد و از این طریق به زائران کمک کند.
آقای پورابوالقاسم افزود: این سامانه به همت یکی از اپلیکیشن‌های داخلی است و با همکاری مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شده تا در رویداد بزرگ جهان تشیع همراه زائران کربلای معلی باشد.

معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجاز با بیان اینکه مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی از فعالیت‌های نوآورانه اپلیکیشن‌ها در حوزه‌های دینی و آیینی حمایت می‌کند گفت: علاقمندان می‌توانند با نصبیا به روزرسانی آخرین نسخه نرم افزار بله از امکانات این سامانه استفاده کنند.

تازه ترین ها
به
1404/05/21 - 09:07- آسیا

به خطر افتادن امنیت داده در اندونزی

وزارت ارتباطات و دیجیتال اندونزی اعلام کرد که ۲۱۲ میلیون نفر در این کشور آنلاین هستند، اما امنیت داده‌ها در خطر است.

توسعه
1404/05/21 - 08:54- آسیا

توسعه اعتماد دیجیتال و امنیت داده در مالزی

وزیر دیجیتال مالزی گفت که این کشور درنظر دارد استراتژی اعتماد دیجیتال و امنیت داده‌ها را توسعه دهد و کمیسیون داده را تأسیس ‌کند.

پلتفرم
1404/05/21 - 08:39- آسیا

پلتفرم شناسایی حملات سایبری در بانک مرکزی آذربایجان

بانک مرکزی آذربایجان قرار است با یک پلتفرم اطلاعات تهدید حملات سایبری را قبل از وقوع شناسایی کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.