about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ساعت‌های المپیکی اپل با پرچم کشورهای مختلف

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اپل مجموعه‌ای از ساعت‌های خود را با بند نایلونی و با پرچم 14 کشور مختلف عرضه کرده و البته خرید این ساعت‌ها تنها در شهر ریو ممکن است.

اپل معمولاً ازجمله شرکت‌هایی محسوب نمی‌شود که عادت به عرضه محصولات فناوری برای مناسبت‌های خاص داشته باشد، اما از زمانی که برای اولین بار ساعت هوشمند خود را روانه بازار کرد به دنیای مد هم‌روی آورد و تلاش کرد توجه افراد عادی را هم به خود جلب کند.

کشورهایی که فعلاً طرح پرچمشان بر روی ساعت‌های اپل جای گرفته عبارت‌اند از آمریکا، چین، بریتانیا، آلمان، ژاپن، استرالیا، فرانسه، هلند، کانادا، برزیل، مکزیک، نیوزلند، جاماییکا و آفریقای جنوبی.

ساعت‌های یادشده با توجه به امکانات و طراحی ساده‌ای که دارند 49 دلار قیمت‌گذاری شده‌اند و از اوایل اوت یعنی حدود یک هفته دیگر قابل خریداری هستند. علاقه‌مندان برای خرید این ساعت‌ها می‌توانند از 5 اوت به فروشگاه‌های اپل در شهر ریو مراجعه کنند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.