about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل این نسخه پیش‌نمایش از اندروید را Android Things نام‌گذاری کرده که پلتفرم جامع اینترنت اشیای این شرکت برای استفاده در انواع محصولات هوشمند محسوب می‌شود و قرار است از آن در تولیدات هوشمند خود گوگل هم استفاده شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویژگی‌های این سیستم‌عامل می‌توانند به نشانی https://developer.android.com/things/preview/index.html مراجعه کنند. هرچند دسترسی به این سایت برای کاربران داخل ایران ناممکن است.
سیستم‌عامل به‌روز شده آندروید برای استفاده در دنیای اینترنت اشیا دارای ترکیبی از قابلیت‌های قبلی آندروید است که ابزار متنوعی برای توسعه‌دهندگان هم به آن افزوده‌شده که ازجمله آن‌ها می‌توان به Android Studio، Android SDK، خدمات Google Play، خدمات کلود گوگل اشاره کرد.
پشتیبانی از Weave یا پلتفرم ارتباطی اینترنت اشیای گوگل هم نشان‌دهنده عزم گوگل برای رقابت با HomeKit اپل است که ابتکار عمل این شرکت در دنیای اینترنت اشیا محسوب می‌شود.
گوگل پیش‌تر طرح مشابهی را در این زمینه موسوم به Brillo راه‌اندازی کرده بود که بی‌نتیجه رهاشده بود و حالا این شرکت Android Things را جایگزین طرح قبلی خودکرده است.
این شرکت برای پیشبرد برنامه‌های خود در حوزه اینترنت اشیا با تعدادی از شرکت‌های سخت‌افزاری هم در حال مذاکره است تا نصب Android Things بر روی تولیدات این شرکت‌ها ممکن شود. ازجمله شرکت‌هایی که قرار است تولیدات سخت‌افزاری‌شان با Android Things و Weave ‌سازگار شوند، می‌توان به Belkin WeMo، LiFX, Honeywell، Wink، TP-Link و First Alert اشاره کرد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/29 - 10:54- هوش مصنوعي

هشدار محققان: چت‌بات‌ها می‌توانند شخصیت انسان را تقلید کنند

در این تحقیق از چارچوبی استفاده شده که برای اندازه‌گیری شخصیت انسان به‌کار گرفته می‌شود و نتایج نگران‌کننده‌ای داشته است.

قرارداد
1404/09/29 - 10:54- آسیا

قرارداد امارات با رژیم صهیونیستی برای توسعه سیستم دفاع الکترونیکی

شرکت اسرائیلی البیت در یک قرارداد 8 ساله، سیستم‌های دفاعی برای هواپیماهای امارات متحده عربی را توسعه خواهد داد.

۱۴
1404/09/29 - 10:52- هوش مصنوعي

۱۴ موردی که هرگز نباید از سیری بپرسید؛ محدودیت‌های دستیار صوتی اپل

دستیار صوتی اپل هنوز با چالش‌های جدی روبروست. در این مطلب با ۱۴ مورد از کارهایی که سیری در انجام آن‌ها ناتوان است یا انجام آن‌ها ریسک امنیتی دارد آشنا شوید.