about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

سارقان ارز دیجیتالی به جان مک افتادند

بدافزاری جدید که در زمینه استخراج ارز های دیجیتالی فعالیت دارد به رایانه های مک نفوذ کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هکرها روی سیستم های رایانه ای مک (Mac) یک درب پشتی یافتند که از طریق توانستند بدافزار های استخراج ارز دیجیتالی را روی رایانه قربانی بارگذاری کنند.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Malwarebytes»  یک بدافزار جدید که در زمینه استخراج غیر قانونی ارز های دیجیتالی فعال بوده را شناسایی و معرفی کردند.

نام این بدافزار (DarthMiner) بوده و شامل تلفیق دو برنامه مخرب منبع باز است که ظاهر هکرها این برنامه ها را برای مقاصد خاص خود تغییر دادند.

طبق بررسی های صورت گرفته این بدافزار از طریق یک درب پشتی وارد رایانه می شود که این مشکل امنیتی توسط برنامه « Adobe Zii» ایجاد شده است. به عبارتی دیگر سیستم هایی که برنامه یاد شده را نصب داشته باشند در معرض خطر هستند.

هنوز شرکت ادوبی هیچ موضعی نسبت به این آسیب پذیری اتخاذ نکرده است و این موضوع برای کاربران مک مشکل ساز شده است.

عموما این نوع از بدافزار ها با دو رویکرد عملیاتی وارد دستگاه های کاربران می شود. این رویکرد ها عبارت اند از:

1-    سرقت ارزهای دیجیتالی (cryptojacking)
2-    استخراج ارزهای دیجیتالی (cryptomining)

بدافزار یاد شده از روش دوم استفاده می کند و از منابع سخت افزاری قربانی برای استخراج ارزهای دیجیتالی استفاده می کند.

همان‌طور که شرکت «Malwarebytes» اشاره می‌کند، این نخستین ‌بار نیست که از ابزار مک‌ برای اهداف مخرب بهره‌برداری می شود.

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.