about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

استارت‌آپ اسرائیلی «Techtonic» یکی از بزرگ‌ترین و امن‌ترین مراکز داده اسرائیل را می‌سازد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارت‌آپ اسرائیلی تکتونیک (Techtonic) اعلام کرد که با سرمایه‌گذاری صدها میلیون شِکِلی، یک مرکز داده جدید در منطقه صنعتی شهر بیت شمش (Beit Shemesh) می‌سازد. تکتونیک در مرحله قانونی پیشرفته با هدف دریافت مجوز کامل ساخت پروژه است. براساس برآوردها، ساخت و ساز در 3 ماهه دوم سال 2025 به پایان خواهد رسید.

مرکز داده جدید، شامل 2 خط برق (خط اصلی و پشتیبان) با توان بسیار بالای 16 مگاوات، یک مرکز زیرزمینی خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود مساحتی معادل 15 هزار متر مربع را اشغال و آن را به یکی از بزرگ‌ترین‌ها در سرزمین‌های اشغالی تبدیل کند. پس از تکمیل، تسهیلات دارای گواهینامه تسهیلات ساخته شده تیِر (TCCF) برای «Tier IV» خواهد بود که به‌وسیله مؤسسه «Uptime» تعریف شده است. پیکربندی اضافی سیستم‌های تأسیسات، توانایی آن را برای کار بدون وقفه حتی در بحبوحه خرابی یا جنگ تضمین می‌کند.

در عین حال، کارشناسان عنوان کرده‌اند که مرکز داده در برابر تهدیدات نظامی مانند حمله مستقیم موشکی، از جمله حملات موشکی دوربرد، ایمن خواهد شد که حتی در صورت وقوع نیز تأثیری بر عملیات تأسیسات نخواهد داشت. این تسهیلات به طور منحصربه‌فردی، افزونگی‌های استاندارد Tier IV و اجرای محافظ فیزیکی را ترکیب می‌کند؛ ترکیبی که قبلاً در هیچ مرکز داده خصوصی در اسرائیل دیده نشده بود.

گاد بنت (Gad Benett)، بنیانگذار و مدیر عامل تکتونیک گفت :

«مهاجرت سریع به فضای ابری تقاضای زیادی برای مراکز داده ایجاد کرده است. مرکز داده تکتونیک یک مرکز میزبانی زیرزمینی امن و مستحکم و در میان پیشرفته‌ترین‌ها در اسرائیل خواهد بود. ما بهترین شرکت‌ها و مشاوران را گرد هم آورده‌ایم تا جهشی در بخش مرکز داده اسرائیل به سمت سخت‌ترین استاندارد جهانی، Tier IV و به سمت امنیت فیزیکی پیشرفته ایجاد کنیم که به شرکت‌های بزرگ و سازمان‌هایی خدمت خواهد کرد که به این ویژگی‌ها نیاز دارند.»

الیل شلیدر (Eliel Schleider)، سرپرست تدارکات و صدور مجوز در تکتونیک، اظهار داشت که با وجود رقابت سخت برای تخصیص برق، مرحله برنامه‌ریزی پیشرفته اجازه داده تا شرکت تأییدیه اتصال 2 خط برق (خط اصلی و پشتیبان) 16 مگاواتی را دریافت کند. وی خاطرنشان کرد :

«در نتیجه، ما می‌توانیم به سرعت در ساخت مرکز داده پیش برویم. ما مفتخریم که نقشی کلیدی در ساخت قوی‌ترین و ایمن‌ترین مرکز داده خصوصی اسرائیل ایفا و استاندارد جدیدی از امنیت و کیفیت را تعیین می‌کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.