about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت پوست مصنوعی برای بازوهای روباتیک

دانشمندان آمریکایی نوعی پوست مصنوعی ساخته‌اند که امکان لمس دقیق و تشخیص اشیا را به بازوهای روباتیک می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پوست بدن انسان علاوه بر محافظت از بدن وی، به لمس و حس اشیا نیز کمک می‌کند، در نتیجه بشر می‌تواند به جای تکیه بر قدرت بینایی خود برای تأیید و درک یک شی، آن را احساس کند. به تازگی گروهی از پژوهشگران دانشگاه واشنگتن این خصیصه را در روبات‌ها به وجود آورده‌اند تا بتوان به شکل بهتری در اتاق عمل یا جابه‌جایی اشیا در انبارها از آن‌ها بهره گرفت.

جاناتان پوزنر (Jonathan Posner)، اسناد مهندسی مکانیک و شیمی گفت:

ما پوستی مصنوعی ساخته‌ایم که می‌تواند فشار و سختی اشیا را احساس کند. این پوست با تقلید از انگشتان انسان طراحی شده و همانند آن‌ها در برخورد با محیط اطراف فشارهای مختلفی را حس می‌کند. ما با الگوبرداری از این عضو نوعی کشش نامتقارن را برای محصول خود ایجاد کردیم. منافذ موجود در این دستاورد با فلزی مایع-مانند جیوه- پر شده و به امکان اندازه‌گیری میزان کشش را تشخیص می‌دهد. در نتیجه زمانی که حالت منافذ تغییر می‌کنند الکتریسیته در آن‌ها جریان پیدا کرده، امکان لمس فراهم می‌گردد.

پوست انعطاف‌پذیر الکتریکی یاد شده از مواد لاستیکی سیلیکونی مشابه آنچه در عینک شنا استفاده می‌شود، ساخته شده و تنها تفاوت آن طراحی منافذ کوچکی به باریکی موی انسان است. شکاف‌های یاد شده نیز برای عبور جریان الکتریکی با فلز مایع پر شده‌اند. این موضوع باعث می‌شود برخلاف سیم‌ها و تراشه‌های معمولی که در هنگام کشش آسیب می‌بینند، به فعالیت خود ادامه بدهد.

محققان توضیح دادند در زمان آزمایش پوست مصنوعی، این دستاورد توانست ارتعاشات کوچک را با نرخ 800 بار در ثانیه تشخیص بدهد و این میزان حتی از دقت انگشتان دست نیز بیشتر است.

پوزنر ادامه داد:

ما در گام بعدی ثابت خواهیم کرد حسگرها را می‌توان برای دست‌کاری بهتر طیف وسیع‌تری از اشیا مورد استفاده قرار داد. ما باید نشان دهیم استفاده از حسگرها باعث افزایش قابلیت‌های روباتیک و دست‌های مصنوعی برای انجام اعلام پیچیده می‌شود.

تازه ترین ها
امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.

ثبت
1404/11/08 - 06:35- تروریسم سایبری

ثبت بیش از 26 هزار حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی در سال 2025

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در سال 2025 شاهد بیش از 26 هزار حمله سایبری بود.

جابه‌جایی
1404/11/08 - 06:22- آسیا

جابه‌جایی بیش از 16 میلیارد ارز دیجیتال غیرقانونی در چین در سال گذشته

کارشناسان ادعا کردند که پولشویان چینی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز دیجیتال غیرقانونی را جابه‌جا کرده‌اند.