about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ساخت نسل جدید روبات های مین یاب

نیروی دریایی آمریکا قصد دارد رای شناسایی بهتر تهدیدات انفجاری نسل جدیدی روبات های خنثی کننده ی را تولید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده از روبات ها به منظور خنثی سازی بمب برای ارتش آمریکا موضوع جدیدی نیست. با وجود این دفتر تحقیقات نیروی دریایی (Office of Naval Research) نوع جدیدی از ابزارهای خنثی سازی (EOD) را می خواهد که از مهارت و آگاهی بیشتری بهره می برند.

مرکز یاد شده قصد دارد روبات ها را در سه زمینه ی مختلف بهبود بدهد. این سه زمینه بازوها، دست یا چنگ ها و حسگرهایی هستند که به منظور درک موقعیت و وظیفه از آن‌ها استفاده می شوند. اپراتور روبات باید بتواند در هر دو محیط زمینی و زیردریا، به شناسایی، ردیابی ایمن و از بین بردن تهدیدات انفجاری بپردازد.

هر دو بازو باید برای دستیابی به عملکرد بهتر با یکدیگر همکاری کنند. از طرفی مقامات می خواهند در زمینه‌ی دست ها، روبات بتواند محیط را احساس کند. در نتیجه ابزار مورد بحث می‌تواند در زمان هایی که حسگرها به هر دلیلی در دسترس نیستند، با لمس محیط و تصور نوع بافت آن، تهدیدات انفجاری و اشیا خارجی را شناسایی کنند. همچنین باید بتوان تغییر وزن و حرارت اشیا در حال بررسی را تشخیص داد.

با توجه به آژانس اطلاع‌رسانی گسترده (BAA1) منتشر شده، قابلیت های مذکور باید حتی در زمان های که موقعیت یاب جغرافیایی عمل نمی کند و اشیا پنهان هستند، به درستی عمل کنند.

بودجه ی احتمالی در نظر گرفته شده برای طرح بالا 8 میلیون دلار است.


  1. آژانس اطلاع‌رسانی گسترده یکی از روش‌های دولت آمریکا برای جمع‌آوری طرح‌ها و پیشنهادهای اولیه گروه‌های خارجی درباره‌ی تحقیق و توسعه‌ی یک موضوع خاص است.
تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.