about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: طراحی و ساخت پروژه جدید ماهواره ناهید ۳ به پژوهشگاه فضایی ایران واگذار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ حسین دلیریان مشاور رئیس و سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت: سازمان فضایی ایران بر اساس وظایفی که در برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور برعهده دارد، موظف است که در حوزه‌های مختلف فضایی از جمله سنجش از دور، مخابرات فضاپایه، نجوم و اکتشافات و… برنامه‌ریزی کرده و در این زمینه‌ها پروژه‌هایی را تعریف‌، طراحی و اجرا کند.

وی افزود: در همین زمینه و به منظور توسعه پروژه ماهواره‌ای ناهید که تاکنون دو نسخه از آن طراحی و رونمایی شده است، پروژه جدیدی تحت عنوان ناهید ۳ تعریف شد که پس از انجام بررسی‌های لازم، اجرای این پروژه توسط سازمان فضایی ایران به پژوهشگاه فضایی ایران واگذار شد.

دلیریان در ادامه گفت: کشورمان در حوزه مخابرات فضاپایه محصولاتی را طراحی و تولید کرده است اما محصولات تولید شده، هیچکدام با هدف ارائه خدمات پهن باند در مدار پایین نبوده‌اند.

وی افزود: پروژه ناهید ۳ در واقع اولین گام عملیاتی ایران در حوزه ارتباطات پهن باند مدار پایین است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.