about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت رایانه ابری گوگل تا پایان ۲۰۱۷

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل قصد دارد قدرتمندترین پردازشگر کوانتومی دنیا را بسازد. این شرکت هم‌اکنون مشغول آزمایش پردازشگر کوانتومی است که دو برابر قدرتمندتر از تراشه‌های معرفی‌شده است. گوگل ادعا می‌کند این پردازشگر تا پایان ٢٠١٧ آماده خواهد شد.

اگر این تلاش موفقیت‌آمیز باشد، رایانه‌ها قادر خواهند بود معماهای علمی  را حل کنند که حل آن با نمونه‌های فعلی به میلیاردها سال زمان نیاز دارد.
هسته رایانه‌های نوین کدهای دوگانه است که در نمونه‌های کنونی نیز استفاده می‌شود. ماشین‌ها از بیت‌هایی استفاده می‌کنند که ٠و١ هستند تا اطلاعات را پردازش کنند. رایانه‌های کوانتومی براساس «کوانتوم بیت‌های» ٠، ١ یا هردوی آن‌ها هستند. آن‌ها بر قابلیت‌های عجیب برهم نهی کوانتومی تکیه‌دارند که در آن ذرات ریزتر از اتم در وضعیت نامنظم قرار دارند. در همین راستا یکی از مشکلات مهم ساخت رایانه‌های کوانتومی نشان دادن برتری آن‌ها بر رایانه‌های معمول است.
گوگل ادعا می‌کند تراشه‌ای با ٤٩کوانتوم بیت را تا پایان سال خواهد ساخت و به‌این‌ترتیب می‌توان اصل گفته‌شده را ثابت کند. هم‌اکنون آزمایشگاه هوش مصنوعی کوانتومی گوگل مشغول آزمایش پردازشگر ٢٠کوانتوم بیتی است که درصد خطای آن دو کوانتوم بیت از ٩٩.٥ درصد است. برای شکست دادن رایانه‌های معمول، خطای تراشه جدید باید دو کوانتوم بیت در ٩٩.٧ داشته باشد. قبل از ساخت رایانه کوانتومی باید میزان اشتباهات اصلاح شود.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.