about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

دادستان کل کشور در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با هدف جرم‌زدایی و رسیدگی تخصصی به مسائل این حوزه خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ,در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور در راستای همکاری‌های ساترا با دادستانی، خبر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر داد.
شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با هدف جرم‌زدایی از اقدامات رسانه‌ها با حل و فصل تخلفات توسط نهاد رگولاتور و بررسی جرائم احتمالی در صورت ارجاع به قوه قضاییه، توسط این نهاد تشکیل شده است که گامی رو به جلو برای ارجاع نشدن جرائم به دادگاه‌های غیرتخصصی است.
در ادامه این جلسه، صادق امامیان، رئیس ساترا با اشاره به وظایف این سازمان مانند حفاظت از مرزهای رسانه‌ای، افزایش کیفیت محتوای ایرانی اسلامی در فضای مجازی، شکستن انحصار فضای مجازی، دفاع از حقوق کاربران، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های یک‌ماهه اخیر ساترا پرداخت.

او با اشاره به حمایت ساترا از موضوع افزایش سهم محتوای بومی گفت:

تلاش ما در مسیر تقویت محتوای بومی در سبد محتوای رسانه‌ای است. در سریال قورباغه از آنجا که دلایل توقف پخش، موانع غیررسانه‌ای بود و بحث اشکالات محتوایی در میان نبود، ساترا برای تضمین حقوق شهروندان و به نفع آنها به موضوع ورود کرد که در نهایت با همراهی قوه قضاییه مشکل این سریال رفع شد.

امامیان به ایجاد جبهه واحد رسانه‌های داخلی و همکاری پلتفرم‌های داخلی و رسانه ملی اشاره و بیان کرد:

در جریان فینال لیگ قهرمانان آسیا که هفته گذشته برگزار شد، رسانه ملی و فضای مجازی مکمل هم شدند و حدود ۱۰ میلیون نفر در فضای مجازی این دیدار را تماشا کردند. از این آمار، شش میلیون نفر از آن‌ها از بستر تلوبیون استفاده کردند.

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.