about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

سؤال از محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات درباره تلگرام در مجلس کلید خورد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جمعی از نمایندگان طرح سؤال از محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را در مجلس کلید زده‌اند.

بر اساس این گزارش نمایندگان از وزیر ارتباطات پرسیده‌اند که چرا وزیر بر اساس اسناد بالادستی و همچنین ماده (3)قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مصوبه 1382.09.19 وظایف قانونی خود را به‌طور کامل انجام نداده است.

متن سؤال از وزیر ارتباطات به شرح ذیل است:

1.ضرر مادی و معنوی ناشی از فعالیت پیام‌رسان تلگرام، حمایت همه جانبه از پوسته‌های فارسی هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) که نهایتاً با حذف شدن آن‌ها توسط سپر امنیتی گوگل رخ داد و اضطرار کاربران برای استفاده از فیلترشکن برای حضور در تلگرام اصلی را چگونه پاسخ می‌دهید؟
2.جبران خسارت مالی و جانی ناشی از استفاده از بستر پیام‌رسان تلگرام در انجام عملیات تروریستی از جمله به شهادت رساندن تعدادی از کارکنان و مراجعین به مجلس را چگونه دنبال نموده‌اند؟
3.خسارت اقتصادی ناشی از دخالت دو کانال تلگرامی(به استناد مطالب آقای سیف رئیس وقت بانک مرکزی مورخ 97.01.26 در مجلس شورای اسلامی) در بالا بردن نرخ ارز را چه کسی پاسخگوست؟ جنابعالی چه اقدامی کردید؟
4.محورهای مذاکرات و توافقات جنابعالی با آقای پاول دوروف رئیس تلگرام چه بود و کدام یک از تعهدات طرفین اجرایی شد و کدام یک عملی نشد؟
5.چرا علیرغم قول‌های داده شده دو پوسته هاتگرام و تلگرام طلایی مستقل نشد و با چت سرور داخلی ادامه فعالیت نداد.

6.چه اقدامات قانونی بین‌المللی یا داخلی برای نقض آشکار حریم خصوصی مردم ایران که در واقع یک عملیات تروریستی سایبری به حساب می‌آید، انجام داده‌اید؟ آیا تضمینی بر عدم تکرار چنین فعالیت‌های مجرمانه‌ای وجود دارد؟
7.چرا حمایت کامل از پیام‌رسان‌های داخلی صورت نپذیرفت؟

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.