about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

محمود واعظی عصر امروز در مراسم افتتاح پروژه توسعه لایه انتقال شبکه زیرساخت کشور با اشاره به توسعه زیرساخت های ارتباطی در راستای توسعه اقتصادی کشور تاکید کرد: سیاست ما این است که تکدی‌گری نکنیم و بخش خصوصی را وارد عرصه توسعه ارتباطی کشور کنیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه شبکه ملی اطلاعات گفت: زیرساخت های این شبکه تا پایان امسال آماده بهره‌برداری خواهد بود، اما زیرساخت ها به تنهایی کارساز نیست و باید در زمینه محتوا نیز اقداماتی صورت بگیرد.

واعظی با اشاره به روند روبه رشد تولید محتوای بومی در کشور اضافه کرد: در ابتدای دولت یازدهم ۱۰ هزار اپلیکیشن داخلی در کشور تولید شده بود که هم اکنون این رقم به ۲۵ هزار اپلیکیشن رسیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ۱۵ سال اخیر تصریح کرد: تعداد موبایل های فعال در دنیا از ۷۳۸ میلیون در سال ۲۰۰۰ به ۷ میلیارد در سال ۲۰۱۵ رسیده است. در همین حال، تعداد مشترکان اینترنت که ۴۰۰ میلیون در سال ۲۰۰۰ برآورد می شد، هم اکنون به ۳ میلیارد رسیده است.

وی ضریب نفوذ اینترنت را در کل دنیا ۴۳ درصد و میزان دسترسی خانوار را به این فناوری ۴۶ درصد اعلام کرد.

واعظی افزود: بازار فعلی فناوری اطلاعات کشور هم اکنون ۲ هزار میلیارد تومان برآورد می شود که این رقم باید به ۶۰ هزار میلیارد تومان توسعه پیدا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد توسعه خدمات دولت الکترونیک نیز خاطرنشان کرد: تمام وزارتخانه ها باید بپذیرند که خدماتشان را به صورت دیجیتالی عرضه کنند.

وی از ابلاغ دستورالعمل‌های شورای عالی فناوری اطلاعات در حوزه دولت الکترونیک توسط رئیس جمهور خبر داد و افزود: تا پایان دولت یازدهم، دولت موبایل در کشور راه اندازی می شود.

واعظی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام همدلی و همزبانی نام‌گذاری شده، دولت همراه در کشور استقرار یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
علی
1404/07/16 - 07:13- هوش مصنوعي

علی بابا ادعا می‌کند در رقابت هوش مصنوعی از اوپن‌ای‌آی و دیپ‌سیک پیشی گرفته است

علی بابا با ادعای پیشی گرفتن از اوپن‌ای‌آی و دیپ‌سیک، خبرساز شد. هوش مصنوعی علی بابا Qwen در چندین بنچمارک اصلی فراتر از رقبا ظاهر شده است.

اینستاگرام اواردز: جشن مجازی دستاورد یا شتاب‌دهی به رقابت بی‌پایان؟

اینستاگرام قصد دارد برای نخستین‌بار برنامه‌ی جوایز اختصاصی خود را راه‌اندازی کند — رویدادی که بسیاری آن را نسخه‌ی «اسکار شبکه‌های اجتماعی» می‌دانند.

الگوریتم
1404/07/16 - 07:07- فیس بوک

الگوریتم فیسبوک اصلاح می‌شود؛ کنترل بیشتر روی محتوای موردعلاقه

شرکت متا الگوریتم فیسبوک را به‌صورت گسترده تغییر داد و حالا محتوای جدید را در اولویت قرار می‌دهد.