about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات آماده است

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در گفت‌وگو با برنامه «من طهران» شبکه العالم، با بیان اینکه اکنون بخش قابل‌توجهی از زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات در کشور آماده شده است، تأکید کرد:«اکنون وزارت خانه‌های مختلف در حال پیوستن به این شبکه هستند. تولید محتوا در کشور افزایش پیدا کرده شرکت‌های دانش‌بنیان برای این منظور به صورت گسترده فعالیت می‌کنند، لذا اعتقاد این دولت بر این است که به حقوق شهروندی به‌طور اساسی احترام بگذارد و دسترسی آزاد به اطلاعات را بخشی از حقوق شهروندی این مردم می‌داند.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: «به همین دلیل ما سال گذشته چارچوبی که مجلس تهیه کرده اساسنامه‌اش و آیین‌نامه‌اش را مصوب و در دولت ابلاغ کردیم لذا در مجموع آنچه دارد در دنیا اتفاق می‌افتد ما در داخل کشور داریم با فرهنگ و اعتقادات اسلامی و رسم و رسوم خود آنها را بومی و از آنها استفاده می‌کنیم.»

 

دور کردن پیامدهای منفی اخلاقی از فضای مجازی

واعظی تأکید کرد:«ما از اصل فناوری اطلاعات و ارتباطات استقبال می‌کنیم ولی با آن چیزی که یک مقدار مخالف هستیم به دلیل پیامدهای اخلاقی منفی است؛ که تلاش داریم آن را از فضای مجازی دور کنیم.»
وی درباره وضعیت اینترنت کشور و دلیل کند بودن اینترنت اظهار داشت: «در این دو سال گذشته در دولت آقای دکتر روحانی تحولی جدی در اینترنت به وجود آمد، به این معنا که تا قبل از این که این دولت بر سر کار بیاید حدود سه میلیون و دویست هزار مشترک اینترنت داشتیم و اکنون به بیست و دو میلیون مشترک اینترنت رسیده و این یک تحول است.»
وی افزود: «از سوی دیگر در ایران اینترنت توسط شرکت‌های خصوصی به مردم واگذار می‌شود و سرعت اینترنت بستگی به این دارد که کاربر چه قراردادی ببندد؛ سرعت قرارداد 128 با 256 متفاوت است و اگر قرارداد 512 کیلوبیت بر ثانیه باشد، سرعت آن متفاوت خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در همه دنیا به همین شکل است، وقتی پول بیشتر می‌دهید قرارداد با سرعت بالاتر می‌بندید، خوب سرعت اینترنت هم بیشتر است.»
واعظی تأکید کرد: «اکنون هرکسی امروز اراده کند فردا اینترنت خواهد داشت، به طوری که ما هشت هزار روستا را سال گذشته اینترنت بردیم و 25 هزار روستا را امسال اینترنت می‌بریم و لذا اعتقادمان بر این است که اینترنت الآن بخشی از ابزاری است که مردم در فعالیت‌های خصوصی خودشان و در فعالیت‌های حرفه‌ای تحصیلی علمی و تجاری باید استفاده کنند؛ در ابتدای این دولت پهنای باند 620 گیگ بر ثانیه داشتیم امروز رسیده به 2400 گیگ بر ثانیه پایان امسال به 4000 گیگ بر ثانیه می‌رسد و همین‌طوری افزایش پیدا خواهد کرد و این سیاستی است که دولت برای گسترش اینترنت دارد.»

 

منبع: تسنیم

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.