about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

زیان سرسام آور ژاپنی‌ها در پی تحریم هواوی

رییس سافت بانک ژاپن طی کنفرانسی مطبوعاتی از هزینه هنگفت جایگزینی تجهیزات هواوی با شرکت های دیگر خبر داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رییس سافت بانک ژاپن طی کنفرانسی مطبوعاتی از هزینه هنگفت جایگزینی تجهیزات هواوی با شرکت های دیگر خبر داده است. به گفته وی تنها تعویض فناوری ایستگاه های مخابراتی کمپانی چینی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ین معادل ۹۰۸ میلیون دلار هزینه روی دست آنها می گذارد.

هواوی به لطف ارائه خدمات و فناوری های پیشرفته با قیمت کمتر از رقبای غربی در حوزه مخابرات و شبکه های 5G نامی برای خود دست و پیدا کرده اما کشورهای غربی به اتهام جاسوسی این شرکت به نیابت از دولت پکن در پی تحریم هواوی و ایجاد مانع بر سر راه کسب و کار آنها هستند.

در همین راستا دولت ژاپن از شرکت های داخلی خواسته استفاده از تجهیزات هواوی را کنار بگذارند و حالا سافت بانک این کشور به عنوان بزرگترین مرکز تامین سرمایه فناوری دنیا چاره ای جز جایگزینی تجهیزات آنها با شرکت های دیگر ندارد.

نایب رییس سافت بانک در گزارشی تاکید کرده که آنها باید ایستگاه های پایه هواوی در میادین 4G را تعویض کنند و از کمپانی های نوکیا و اریکسون به عنوان جایگزین غول چینی یاد می شود. به گفته رییس سافت بانک پیاده سازی این سیاست نزدیک به یک میلیارد دلار هزینه در پی دارد اما آنها به هرحال باید از قوانین پیروی کنند. دیگر اپراتور‌های ژاپنی از جمله NTT Docomo و KDDI نیز در پی کنار گذاشتن تجهیزات شبکه 5G ساخت هواوی هستند.

اثرات جانبی تحریم هواوی برای سافت بانک به اینجا ختم نمی شود و طرح ادغام اپراتور اسپرینت تحت تملک سافت بانک با T-Mobile نیز به خاطر استفاده از تجهیزات هواوی به حال تعلیق درآمده است.

این فشارها از اتهام کشورهای غربی به هواوی در رابطه با سوءاستفاده از تجهیزات مخابراتی برای جاسوسی ناشی می شود. در مقابل این کمپانی از کشورهای مذکور خواسته اسناد جاسوسی آن را علنی سازند و حالا صدها شرکت چینی برای حمایت از هواوی به کارکنانشان برای خرید محصولات داخلی و تحریم اپل یارانه پرداخت می کنند.

تازه ترین ها
عربستان
1404/12/04 - 14:57- هوش مصنوعي

عربستان به مشارکت جهانی هوش مصنوعی پیوست

عربستان سعودی برای شکل‌دادن به آینده هوش مصنوعی، به مشارکت جهانی هوش مصنوعی پیوست.

پاکستان
1404/12/04 - 14:54- سایرفناوری ها

پاکستان در آستانه عرضه تجاری گوشی‌های 5G

دستگاه‌های تلفن همراه 5G به زودی وارد بازار پاکستان می‌شوند.

غفلت
1404/12/04 - 14:45- آسیا

غفلت امنیتی، همچنان ساده‌ترین مسیر نفوذ هکرها

به گفته کارشناسان، رمزهای عبور ضعیف، شبکه‌های پیکربندی نادرست و سرویس‌های در معرض خطر، همچنان ساده‌ترین مسیر نفوذ هکرها به شمار می‌روند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.