about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

زنبورهای رباتیک پرنده و شناگر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مهندسان دانشگاه هاروارد رباتی را طراحی کرده‌اند که از گیره کاغذ کوچک‌تر است و با ظاهری کم‌وبیش شبیه به زنبور می‌تواند پرواز کرده یا شنا کند. این ربات که «RoboBee» نام دارد، در ابتدا تنها برای پرواز طراحی شده بود، اما حالا با تغییراتی که بر روی آن انجام شده قادر به شنا کردن در زیر آب هم هست. اکثر ربات‌های پرنده از طراحی کاملاً متفاوتی با ربات‌های شناگر برخوردارند و لذا گنجاندن همزمان هر دوی این قابلیت‌ها در یک ربات کار ساده‌ای نیست.
مهم‌ترین مسئله‌ای که باید برای این کار مورد توجه قرار می‌گرفت، تغییر سرعت بال زدن ربات پرنده برای هماهنگ شدن با حرکت زیرآبی بوده است. چالش بعدی رفتن ربات به زیر آب با توجه به سبک بودن فوق‌العاده آن بوده است. با توجه به سبک و شکستنی بودن فوق‌العاده بال‌های این ربات، مهندسان ترجیح داده‌اند از جاذبه زیرآبی برای فرو بردن آن به درون سطح مایعات استفاده کنند.
سرعت به هم خوردن بال‌های این ربات در هوا 120 بار در ثانیه است. اما این رقم در درون آب به 9 بار در ثانیه محدود می‌شود تا مقامت آب باعث آسیب دیدن بال‌ها نشود.
انرژی موردنیاز برای پرواز این ربات از طریق منبع خارجی و با استفاده از سیم تأمین می‌شود و پس از ورود به آب دیگر قادر به خروج از آب و پرواز نیست، زیرا بال‌های آن آسیب می‌بیند.

 

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.