about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

زمان بازنشستگی XP فرا رسید

180 میلیون کاربر سیستم‌عامل XP در دنیا، بعد از اعلام خبر اتمام پشتیبانی امنیتی شرکت مایکروسافت از این سیستم‌عامل در معرض خطر حمله هکرها قرار گرفتند. 14 جولای امسال، مایکروسافت اعلام کرد که نرم‌افزار امنیتی Microsoft Security Essentials را دیگر به‌روزرسانی نخواهد کرد.
البته این عدم پشتیبانی مایکروسافت از حدود یک سال و نیم پیش آغاز شده بود اما بعد از اعمال فشار از جانب برخی از شرکت‌های بزرگ دنیا و حجم کثیری از کاربرانی که همچنان از سیستم‌عامل XP استفاده می‌کردند، این شرکت اعلام کرد که به برخی از کاربران، بسته‌های به‌روزرسانی این نرم‌افزار را ارائه می‌کند. پشتیبانی محدود مایکروسافت از تعدادی از کاربران در دنیا تا جولای امسال ادامه پیدا کرد و پس‌ازآن شرکت در بیانیه‌ای رسماً اعلام کرد که دیگر این سیستم‌عامل را پشتیبانی نخواهد کرد. از مدت‌ها پیش مایکروسافت تلاش می‌کند تا نسخه‌های جدیدتر سیستم‌عامل‌های خود را با نسخه‌های قدیمی جایگزین کند، اما هنوز تعدادی از کاربران نسخه‌های قدیمی را انتخاب می‌کنند.
مایکروسافت در بیانیه‌ای در این رابطه به کاربران خود اعلام کرده است:«اگر شما همچنان در حال استفاده از سیستم‌عامل XP بر روی رایانه‌های خود هستید، لازم است بدانید که رایانه‌های شما از این پس نسبت به حمله هکرها، آسیب پذیر خواهد بود. همچنین این شرکت دیگر مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 را نیز پشتیبانی نخواهد کرد، بنابراین اگر شما برای جستجو در اینترنت از این مرورگر استفاده می‌کنید، با تهدیدات جدی امنیتی مواجه خواهید شد. سیستم‌عامل‌های XP همچنان بر روی رایانه‌های شما در سراسر جهان فعال خواهند بود اما دیگر امن نیستند. شما می‌توانید از سایر نرم‌افزارهای امنیتی برای حفظ امنیت رایانه‌های خود استفاده کنید اما هیچ‌کدام از آنها قادر نخواهند بود تا نقاط ضعف رایانه شما را به طور کامل برطرف کنند.»
قطعاً این تصمیم مایکروسافت با واکنش حجم کثیری از کاربران در سراسر دنیا مواجه خواهد شد، چرا که بسیاری از کاربران رایانه در دنیا هنوز از سیستم عامل XP بهره می‌برند و در صورتی که بخواهند سیستم عامل‌های دیگری نظیر سیستم عامل 8.1 یا 10 را جایگزین نمایند، باید ساختار سخت افزاری رایانه خود را نیز تغییر دهند که این موضوع برای تعدادی از کاربران در دنیا به راحتی مقدور نخواهد بود. لازم به ذکر است که بسیاری از شبکه‌های دولتی و بانکی نیز در نقاط مختلف جهان از سیستم عامل XP بهره می‌برند که ایجاد تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری در آنها، وقت و هزینه زیادی را طلب می‌کند.

 

 

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.