about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

مجموع خسارت‌مالی ناشی از اختلالات‌اینترنتی سال ۲۰۲۱ میلادی، ۵.۵ میلیارد دلار برآورد شد

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ,گزارش یک گروه حقوق دیجیتالی نشان داد قطعی‌های اینترنت در سال ۲۰۲۱ مجموعا زیانی معادل ۵.۵ میلیارد دلار به اقتصاد جهانی تحمیل کرده است.

گزارش سالانه گروه حقوق و امنیت دیجیتالی Top۱۰VPN نشان داد قطعی‌های اینترنت، تعطیلی شبکه‌های اجتماعی و محدود کردن دسترسی به پهنای باند از سوی دولت‌ها جمعا ۵.۵ میلیارد دلار هزینه به اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۱ تحمیل کرده است.

طبق گزارش گروه Top۱۰VPN، اقتصاد میانمار از تعطیلی‌های اینترنت شدیدترین آسیب را دیده است. ارتش میانمار در فوریه سال ۲۰۲۱ در کودتایی به قدرت رسید و پس از آن قطعی گسترده اینترنت و بستن شبکه‌های اجتماعی را در دستور کار خود قرار داد. اقتصاد میانمار در نتیجه تعطیلی اینترنت ۲.۸ میلیارد دلار خسارت دید. نیجریه دومین کشوری بود که بیشترین ضرر اقتصادی را از محدودیت‌های اینترنتی متحمل شد و پس از این که دسترسی به توییتر در ژوئن مسدود شد، ضرر اقتصادی این کشور به ۱.۵ میلیارد دلار رسید.

بنا بر این گزارش سالانه، هزینه اقتصادی قطعی اینترنت از سوی دولتها، افزایشی ۳۶ درصدی را نسبت به سال ۲۰۲۰ تجربه کرده است. گروه Top۱۰VPN برآورد کرد قطعی اینترنت توسط دولت‌ها در سال ۲۰۲۱ حدود ۴۸۶ میلیون نفر را از دسترسی به اینترنت محروم کرد که این تعداد در مقایسه با ۲۶۸ میلیون نفر سال ۲۰۲۰، افزایش ۸۱ درصدی داشته است.

ساموئل وودهامز، یکی از نویسندگان این گزارش به بیزنس اینسایدر گفت: از تبلیغات تا حمایت مشتری، پلتفرمهای شبکه اجتماعی ابزار حیاتی برای شرکتهای سراسر جهان هستند و هنگامی که قطع می‌شوند، این شرکتها به شدت آسیب می‌بینند. با محدودیتهای اینترنتی که امسال در قزاقستان و سودان ایجاد شده است، قطعی‌های اینترنت به این زودی تمام شدنی نیستند. بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، گروه Top۱۰VPN  سالانه با برآورد مدت قطعی‌ها در سراسر جهان، به برآورد تاثیر اقتصادی تعطیلی‌های اینترنت می‌پردازد.

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.