about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک در اندیشه تولید یک رابط کاربری رایانه‌ای قابل اتصال به مغز انسان است که از این طریق بتوان فکر افراد را خواند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از دیلی میل؛ زاکربرگ در گفتگو با جاناتان زیترین استاد دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد تصریح کرده که در آینده‌ای نزدیک سیستم یادشده به کاربران امکان می‌دهد تا تنها با استفاده از مغز و بدون نیاز به هیچ دستگاه و ابزار دیگری با محیط‌های واقعیت افزوده تعامل داشته باشند.

به بیان دیگر، همه‌گیر شدن این فناوری باعث حذف صفحه‌کلید، موشواره، نمایشگرهای لمسی، سیستم‌های دریافت فرمان با حرکات بدن و غیره می‌شود.

بنابراین مغز انسان می‌تواند به‌طور مستقیم به منوهای ناوبری دسترسی داشته باشد، اشیای موجود در یک اتاق واقعیت مجازی را جابجا کند یا کلمات را تایپ کند.

افراد برای این کار تنها باید سرپوش‌هایی مشابه با سرپوش‌های مورداستفاده در زمان استحمام را بر روی سرخود بگذارند تا از این طریق جریان خون، فعالیت مغز و تفکراتشان قابل درک برای ماشین‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای باشد.

استفاده از این سیستم تعامل با ابزار مختلف فناورانه را آسان می‌کند.

زاکربرگ در این مصاحبه برخی دیدگاه‌های بدبینانه در مورد امکان سوءاستفاده از هوش مصنوعی را رد کرد و گفت این فناوری به مردم آسیب نخواهد زد و من فکر می‌کنم از آن به شیوه‌ای درست برای تسهیل درمان بیماری‌ها، افزایش امنیت افراد و بهبود کیفیت زندگی استفاده خواهد شد.

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.