about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک در اندیشه تولید یک رابط کاربری رایانه‌ای قابل اتصال به مغز انسان است که از این طریق بتوان فکر افراد را خواند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از دیلی میل؛ زاکربرگ در گفتگو با جاناتان زیترین استاد دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد تصریح کرده که در آینده‌ای نزدیک سیستم یادشده به کاربران امکان می‌دهد تا تنها با استفاده از مغز و بدون نیاز به هیچ دستگاه و ابزار دیگری با محیط‌های واقعیت افزوده تعامل داشته باشند.

به بیان دیگر، همه‌گیر شدن این فناوری باعث حذف صفحه‌کلید، موشواره، نمایشگرهای لمسی، سیستم‌های دریافت فرمان با حرکات بدن و غیره می‌شود.

بنابراین مغز انسان می‌تواند به‌طور مستقیم به منوهای ناوبری دسترسی داشته باشد، اشیای موجود در یک اتاق واقعیت مجازی را جابجا کند یا کلمات را تایپ کند.

افراد برای این کار تنها باید سرپوش‌هایی مشابه با سرپوش‌های مورداستفاده در زمان استحمام را بر روی سرخود بگذارند تا از این طریق جریان خون، فعالیت مغز و تفکراتشان قابل درک برای ماشین‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای باشد.

استفاده از این سیستم تعامل با ابزار مختلف فناورانه را آسان می‌کند.

زاکربرگ در این مصاحبه برخی دیدگاه‌های بدبینانه در مورد امکان سوءاستفاده از هوش مصنوعی را رد کرد و گفت این فناوری به مردم آسیب نخواهد زد و من فکر می‌کنم از آن به شیوه‌ای درست برای تسهیل درمان بیماری‌ها، افزایش امنیت افراد و بهبود کیفیت زندگی استفاده خواهد شد.

تازه ترین ها
مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.

انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.

محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.