about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران بار دیگر با اشاره به نتایج وب‌سایت «اسپید تست» (speed test) اعلام کرد که رتبه سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران از زمان آغاز وزارت او بهبود یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع پور در این‌باره گفت:زمانی که  وزارت خانه را تحویل گرفتم سرعت اینترنت تلفن همراه ۲۱ و هشت دهم مگابیت بر ثانیه بوده است و الان با حدود ۱۵ درصد افزایش به ۲۵ رسیده است سرعت اینترنت خانگی نیز حدود ۹ مگابیت بر ثانیه بوده و اکنون به حدود ۱۰ رسیده است.

وزیر ارتباطات همچنین اظهار داشت: مراجع جهانی و سایت های معتبری در مورد سرعت ارائه خدمات اینترنت قابل رجوع و استناد هستند و ما نیز آن را می پذیریم. این مراجع ماهیانه،بر اساس نتایج سایت “Speed Test” کشورها را در اینترنت سیار و ثابت اندازه گیری می کنند.

زارع پور تصریح کرد:البته این اعداد رضایت بخش نیست و ما در ارتباطات ثابت رتبه ۱۴۵ را در دنیا داریم و در شبکه سیار به میانگین جهانی نزدیک تر هستیم ولی این سرعت شایسته مردم ما نیست  و به دلیل عقب ماندگی تاریخی این وضعیت ایجاد شده و حتماً باید سرعت و کیفیت افزایش پیدا کند و یکی از بال های شبکه ملی اطلاعات همین شبکه پر سرعت و با کیفیت در سراسر کشور است اما پس رفتی هم نداشته ایم.

تازه ترین ها
تأکید
1404/11/11 - 12:05- آسیا

تأکید پلیس ملی فیلیپین بر مقابله با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی

پلیس ملی فیلیپین به دنبال ارتقای مهارت‌های دیجیتال برای پلیس جهت مبارزه با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی است.

همکاری
1404/11/11 - 11:51- آسیا

همکاری سایبری استراتژیک ایالات متحده و اندونزی

ایالات متحده و اندونزی با پیمان امنیتی 10 میلیون دلاری، اتحاد سایبری استراتژیک تشکیل دادند.

افزایش
1404/11/11 - 11:41- هوش مصنوعي

افزایش کانال‌های دیپ‌فیک در تلگرام

میلیون‌ها نفر با افزایش سوءاستفاده‌های دیجیتال، از تلگرام برای ساخت تصاویر برهنه دیپ‌فیک هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.