about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ریاض میزبان کنفرانس امنیت سایبری

عبدالله السواحه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان سعودی یک کنفرانس دوروزه در حوزه‌های امنیت سایبری، رسانه‌های اجتماعی و شهرهای هوشمند برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در این گرده همایی به موضوعاتی از قبیل امنیت سایبری، شبکه، ارتباطات، مهندسی نرم‌افزار، شبکه‌های بی‌سیم، نرم‌افزار شبکه‌ها، رسانه‌های اجتماعی و محاسبات ابری اشاره پرداخته شد و مقاله‌های پژوهشی متعددی از چند کشور مختلف ازجمله امریکا، انگلیس، هند، پاکستان و ایرلند برای این اجلاس ارسال شد.

دکتر عصام الوقیت رئیس جامعه رایانه‌ای سعودی (Saudi Computer Society) در این رابطه اظهار داشت این شورای ملی و غیرانتفاعی علمی و حرفه‌ای برای حمایت از فعالیت‌های حرفه‌ای در حوزه‌های علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات در عربستان است.

پروفسور صالح الشبیبی و دکتر امر راقب در آغاز  این کنفرانس از فعالیت‌های خود در مرکز نوآوری فناوری درزمینهٔ فرکانس‌های رادیویی و فوتونیک که توسط شهر علم و فناوری پادشاه عبدالعزیز حمایت می‌شود سخن گفتند. به‌علاوه محمد خرم خان، استاد امنیت سایبری دانشگاه (King Saudi University) در رابطه با موضوع چالش‌ها و راه‌حل‌های پیش روی شهرهای هوشمند در فضای سایبر  سخنرانی کرد. وی در بخشی از سخنان خود گفت:

پیشرفت‌های مدرن و مخرب فناوری تعهدات بزرگی برای آینده شهرهای هوشمند به بار می‌آورند. این پیشرفت قدرت فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای اداره چالش‌های شهرنشینی و تقویت کیفیت شهروندان را مدیریت می‌کند.

وی در ادامه افزود:

در طرف مقابل، ارتقای یکپارچگی ممکن است شهرهای هوشمند را با تهدیدات متعددی روبرو کند که فعالیت‌های خود زندگی ساکنین شهرها را به خطر اندازد. ازاین‌رو، همان‌گونه که شهرهای هوشمند به واقعی شدن نزدیک‌تر می‌شوند، امنیت سایبری نیز مهم‌ترین دغدغه جوامع دیجیتال یکپارچه به شمار می‌رود.

بعد از جلسه معارفه، بیش از 140 سخنران مقالات پژوهشی خود را ارائه دادند.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.