about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رگولاتوری انگلیس با هدف مقابله با انحصارطلبی به شرکت متا مالک فیس بوک دستور داد تا شرکت گیفی را که قبلا خریداری کرده بود، بفروشد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، رگولاتوری انگلیس معتقد است این خرید باعث شده تا به توان رقابت دیگر شرکت های فناوری با متا در انگلیس آسیب برسد.

گیفی در زمینه عرضه تصاویر متحرک در انگلیس فعال است. فیس بوک این شرکت را در ماه می سال 2020 با پرداخت رقم قابل توجه 400 میلیون دلار خریداری کرده بود.

فیس بوک قصد داشت با خرید گیفی امکانات آن را به اینستگرام اضافه کند و از این طریق بر محبوبیت و قابلیت های این شبکه اجتماعی بیفزاید.

سازمان رقابت و بازارانگلیس می گوید دریافته که خرید گیفی در سال گذشته امکان رقابت بین پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات آنلاین را کاهش داده و موجب تغییر شرایط به ضرر رقبای فیس بوک شده است. متا که قبلا فیس بوک نام داشت می گوید در برابر این حکم درخواست تجدید نظر می کند. متا چهار هفته برای این کار فرصت دارد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/11/18 - 09:27- جرم سایبری

حمله ادعایی هکرهای چینی به سازمان‌های نروژ

آژانس امنیت داخلی نروژ ادعا کرد که این کشور تحت تأثیر کمپین جاسوسی چینی «Salt Typhoon» قرار گرفته است.

ممنوعیت اسلوونی برای دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی

معاون نخست‌وزیر اسلوونی گفت این کشور در حال تهیه پیش‌نویس قانونی برای ممنوعیت دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی است و می‌خواهد آن‌ها را، شامل تیک‌تاک، اسنپ‌چت و اینستاگرام، تحت مقررات قرار دهد.

گیمرها
1404/11/18 - 09:23- هوش مصنوعي

گیمرها قربانی هوش مصنوعی؛ انویدیا در ۲۰۲۶ کارت گرافیک گیمینگ جدیدی عرضه نمی‌کند

این شرکت تمرکز تولید خود را روی سخت‌افزار هوش مصنوعی قرار داده است.