about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

رکورد شکنی بدافزارها

شرکت پاندا در گزارشی که مربوط به سه‌ماهه نخست سال 2015 میلادی است، ادعا کرده است که تولیدکنندگان بدافزار به رکورد شگفت‌انگیزی دست پیداکرده‌اند که این میزان، رشد 40 درصدی را به نسبت سه‌ماهه مشابه سال گذشته میلادی تجربه کرده است. همچنین مجرمان سایبری بیشتر به سمت باج‌گیری‌ها و اخاذی‌های سایبری، ایجاد فروشگاه‌های جعلی در شبکه‌های مجازی و پیامک‌های فریبنده برای کلاه‌برداری از مشترکان تلفن همراه روی آورده‌اند.
آسیب‌پذیری رایانه‌ها نیز در سطح دنیا به میزان شش درصد رشد داشته است. این شرکت در گزارش خود آورده است که در این سه ماه به‌طور متوسط روزانه 225 هزار بدافزار را شناسایی کرده و در مواردی این آمار روزانه به 500 هزار مورد نیز رسیده است. تروجان ها حجم قابل توجهی از بدافزارها را در این میان به خود اختصاص می‌دهند. 72.75 درصد از تمام بدافزارهای جدید بر اساس آمار جدید شرکت پاندا، تروجان ها هستند.
در میان آمارهای ریزودرشت این شرکت، می‌توان به چند مورد قابل‌توجه اشاره کرد. یکی از آنها کسب جایگاه نخست در میان سیستم‌عامل‌های تلفن همراه در جذب بدافزار، توسط سیستم عامل محبوب اندروید است که همچنان بیشترین میزان نفوذ بدافزارها را به خود اختصاص داده است.
در میان کشورها نیز چین در صدر کشورهایی قرار دارد که رایانه‌های آن توسط بدافزارها مورد حمله قرارگرفته‌اند. چین با آمار 48.01 درصد رایانه‌ها در کل کشور در جایگاه نخست، ترکیه با 43.33 درصد در جایگاه دوم و پرو با 42.18 درصد در جایگاه سوم قرار دارد.

 

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.