about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان معتقدند که رویکرد امنیت سایبری استرالیا، فاقد مشارکت شهروندان این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استراتژی‌های امنیت سایبری استرالیا از پاسخ «کل جامعه» به مقابله با تهدیدات خارجی حمایت می‌کند، اما کارشناسان سیاسی معتقدند که تلاش‌ها برای تعامل با مردم بسیار کم است.

محققان دانشگاه فلیندرز (Flinders)، ۱۵۰۰ استرالیایی را مورد بررسی قرار دادند و تمرکز عمیقی روی 3 ایالت در اواخر سال ۲۰۲۰ برای ارزیابی نگرش عمومی نسبت به اعتماد سازمانی، سواد دیجیتال و درک تهدیدات سایبری داشتند.

یافته‌های پژوهشی که در «مطالعات دفاعی» منتشر شده، شکاف بین لفاظی‌های سیاست‌گذاری و اقدام را برجسته می‌کند. نویسندگان پاسخ استرالیا را «از بالا به پایین»، «تکنوکرات» و «نخبگان محور» توصیف می‌کنند.

براساس این مطالعه، نگرش و مشارکت شهروندان کلید انعطاف‌پذیری در برابر تهدیدات سایبری است و مداخله خارجی اغلب به دنبال تضعیف اعتماد به دموکراسی، دستکاری افکار عمومی، تزریق بی‌اعتمادی و تأکید بر شکاف‌های اساسی جامعه است.

به گفته کارشناسان، تداخل خارجی سایبری می‌تواند به اشکال مختلفی از جمله اطلاعات غلط، هک، داکسینگ، حملات باج‌افزاری، ترولینگ و استفاده از بات‌ها باشد.

رابرت منوارینگ (Robert Manwaring)، یکی از نویسندگان این مقاله و استادیار دانشگاه فلیندرز گفت :

«به طور کلی تلاش راهبردی معنادار کمی برای مشارکت دادن شهروندان در واکنش‌های تحت رهبری دولت وجود دارد، بدون توجه به آنچه اغلب «لایه اجتماعی» امنیت سایبری نامیده می‌شود.»

این تحقیق نشان می‌دهد که رویکرد سیاسی استرالیا تا حد زیادی مردم را منفعل و نه افرادی که درگیر و توانمند برای مبارزه با تهدیدات سایبری هستند، می‌داند.

مقاله حوزه‌های کلیدی را برجسته می‌کند که نگرش‌های عمومی در مورد دموکراسی، نهادها و تهدیدات سایبری خوراک بالقوه عوامل خارجی است.

پاسخ‌های نظرسنجی نشان می‌دهد که استرالیایی‌ها به درستی و صداقت مقامات دولتی، نفوذ بر سیاست‌گذاری، شفافیت و مسئولیت‌پذیری اعتماد ندارند؛ به عنوان مثال، حدود 80 درصد از پاسخ دهندگان به نظرسنجی عدم استفاده از مقامات دولتی برای منافع خصوصی را ویژگی اساسی دموکراسی می‌دانند، با این حال تنها 39 درصد این عمل را در استرالیا تأیید می‌کنند.

در حالیکه نهادهای خدمات عمومی و امنیتی پلیس و نیروهای مسلح از سطح بالایی از اعتماد برخوردار هستند، پاسخ دهندگان اکثراً موافق هستند که مؤسسات استرالیایی با افراد عادی ارتباط ندارند و از سوی منافع بزرگ اداره می‌شوند.

این مقاله اظهار داشت که چنین توهم‌هایی برای بهره‌کشی آماده است و می‌تواند پاسخ‌های دولتی به تهدیدات سایبری را مختل کند.

نتایج نظرسنجی همچنین نشان داد که شهروندان استرالیایی به توانایی خود در شناسایی اطلاعات غلط و نادرست آنلاین اعتماد ندارند و تنها 20 درصد به مهارت‌های سواد رسانه‌ای و دیجیتال خود «بسیار مطمئن» هستند.

محققان نتیجه‌گیری کردند که دفاع سایبری استرالیا با تمرکز قوی‌تر بر درک نگرانی‌ها و روایت‌های شهروندان تقویت می‌شود.

منوارینگ خاطرنشان کرد :

«ما باید رویکرد واقعی کل جامعه را تشویق کنیم، چیزی که مانند سوئد و فنلاند در حال ایجاد نفوذ قابل توجهی است.»

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.