about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی سامسونگ از گوشی های تاشو

سامسونگ ۱۸ مهرماه (10 اکتبر)، همایشی برگزار کرد که در آن به رونمایی از موبایل تاشوی خود پرداخت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت سامسونگ در کنفرانس ۲۰۱۸ توسعه دهندگان (SDC) از ابزارهای جدید برنامه نویسی، رابط کاربری تازه و نمایشگر تاشو برای گوشی هوشمندش رونمایی کرد. 

پس از مدت ‌ها گمانه‌ زنی درباره گوشی تاشوی سامسونگ، حال خبرها حاکی هستند که سامسونگ دمویی از این محصول در نمایشگاه «CES 2018» برای مشتریان خاص و اصحاب رسانه منتشر کرده است.

سامسونگ با اتکا به سابقه خود در تعریف فرم جدید و نوآوری در زمینه نمایشگر، اکنون یک فرم نمایشگر تاشو را به نام «Infinity Flex Display» برای گوشی‌های هوشمند معرفی کرده است. این فرم نوین‏، در کنار One UI تجربه ‌ای تازه از دستگاه ‌های همراه را در اختیار کاربران قرار می ‌دهد که امکان آن در گوشی ‌های هوشمند معمولی وجود ندارد.

سامسونگ طی کنفرانس توسعه دهندگان، نمونه اولیه ای از این دستگاه را به نمایش گذاشت که نوید عرضه آن در آینده نزدیک وجود دارد. 

از آنجا که Infinty Flex Display در واقع نسل آینده نمایشگرها محسوب می‌شود، سامسونگ از همه برنامه نویسان دعوت می‌کند از ابتدا، همراه این تحول باشند. سامسونگ از طریق همکاری با گوگل و اندروید تلاش می‌کند پتانسیل این فرم جدید را به حداکثر رسانده، یک تجربه کاربری بهینه برای صفحه‌های تاشو خلق کند.

اگرچه مقامات ارشد سامسونگ همچنان از اظهار نظر درباره‌ زمان‌ بندی ارائه این محصول سر باز می‌ زنند؛ اما بر طبق آخرین پیش ‌بینی ‌ها، این محصول، اوایل سال ۲۰۱۹، معرفی خواهد شد. البته سامسونگ، هنوز تصمیم نهایی اش را درباره‌ی ماهیت کلی اولین گوشی‌ هوشمند تاشوی خود نگرفته است. بر پایه شواهد موجود، طراحی تاشوی گوشی به سمت داخل (Fold-in) بیش از طراحی به سمت بیرون (Fold-out) مورد توجه سامسونگ است.

گویا در آینده ای نزدیک، شاهد رونمایی از نخستین گوشی های دارنده نمایشگر تاشو خواهیم بود. این محصولات تقریبا می ‌توانند پاسخگوی نیازهای تمام کاربران در شرایط مختلف باشند؛ چرا که کاربر به آسانی آن را تا کرده و در ابعاد کوچک‌ تر مورد استفاده قرار می دهد، یا کاملا باز شده، در ابعاد بزرگ ‌تر به کار می رود.

به این ترتیب کاربران یک گوشی هوشمند کوچک در اختیار خواهند داشت که می ‌توانند برای تماشای ویدیو و دیگر گزینه ها نمایشگر آن را بزرگ ‌تر کنند. همچنین شما می‌توانید بدون از دست دادن حتی یک لحظه، سه اپلیکیشن فعال روی صفحه خود داشته باشید و کارهایی مانند مرور اینترنت، تماشای محتوا، یا ارتباط با دیگران را به صورت همزمان انجام دهید.

چندی پیش، شرکت لنوو نیز با انتشار تصویری مفهومی از تبلت قابل انعطاف خود به نام لنوو فولیو، خبر از تولید این محصول در آینده‌ ای نزدیک داد. طراحی این گجت اندرویدی که قابلیت تبدیل از یک گوشی 5.5 اینچی به یک تبلت 7.8 اینچی (و برعکس) دارد، 2 سال به طول انجامید.

پوستر سامسونگ از این گردهمایی که در چین برگزار شد:

Paragraphs
تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.