about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

این سگ رباتیک که روسیه آن را معرفی کرده است می‌تواند با خودش لانچر راکت حمل کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، این سگ رباتیک در یک کنفرانس نظامی در روسیه به نمایش گذاشته و ویدیوی آن در شبکه‌های اجتماعی پخش شد .
به گزارش وب‌سایت Newsweek، این سگ رباتیک با اهداف نظامی و غیرنظامی توسعه پیدا کرده است. در توصیف این ربات نوشته شده که امکان استفاده از آن برای ماموریت‌های امنیتی و خدمات حفاظتی هم وجود دارد.
طبق گزارش‌ها، این ربات که M-۸۱ نامیده می‌شود، به لانچر راکت ضد تانک RPG-۲۶ مجهز شده، اما نمی‌دانیم این ربات بطور خودکار می‌تواند راکت پرتاب کند یا نیاز به اپراتور انسانی دارد. علاوه بر این، بر اساس ویدیو سایر ویژگی‌های این ربات مشابه دیگر سگ‌های رباتیک موجود در بازار است.
یکی از نکات قابل توجه درباره این ربات، استفاده از یک لباس مشکی رنگ برای آن است؛ بنابراین دقیقا نوع ربات مشخص نیست . 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.