about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طراحی و ساخت این هدست‌ها در سکوت خبری در حال انجام است و با توجه به محبوبیت نسخه اولیه آن‌ها پیش‌بینی می‌شود که مدل جدید هم با اقبال مواجه شود.
به‌روزرسانی این هدست به اجرای بازی‌های ویدئویی پیشرفته‌تر و برنامه‌های حرفه‌ای متنوع‌تر از این طریق کمک می‌کند. به‌عنوان نمونه از این طریق اجرای بازی‌های مسابقه‌ای و جنگی راحت‌تر خواهد شد.
در Valve جدید مؤلفه‌های جدیدتری برای ردگیری حرکات سر کاربران مورداستفاده قرارگرفته که باعث می‌شود با نصب تعداد کمتری از آن‌ها این کارکرد انجام شود؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که Valve ارزان‌قیمت‌تر از مدل‌های قدیمی‌تر باشد و استفاده از آن‌هم پیچیدگی کمتری داشته باشد.
پیش‌بینی می‌شود که اولین نمونه‌های تولیدشده از این هدست در نمایشگاه CES 2017 عرضه شود. این نمایشگاه از 5 تا 8 ژانویه سال 2017 در لاس‌وگاس آمریکا برگزار می‌شود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.