about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از نسل جدید پردازنده های زئون

شرکت اینتل از نسل جدید پردازنده‌های زئون خود با 28 هسته‌ی پردازشی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ اینتل نسل جدید پردازنده‌های زئون سری W را معرفی کرد. این پردازنده‌ها با معماری جدید Cascade Lake تا 28 هسته دارند و عملکرد بسیار بهتری را نسبت به نسل قبل ارائه می‌دهند.

هفته قبل که اپل مک پرو را معرفی کرد، از پردازنده‌های زئون 28 هسته‌ای به عنوان مغز متفکر غول پردازشی جدیدش سخن گفت. حالا اینتل از این پردازنده‌ها رونمایی کرده که روی سوکت LGA3647 سوار می‌شوند و از 64 مسیر PCIe پشتیبانی می‌کنند. نسل قبلی زئون W با سوکت LGA2066 سازگار بود و نهایتاً 18 هسته داشت، ضمن اینکه از 512 گیگابایت رم ECC به شکل چهار کاناله و 48 مسیر PCIe پشتیبانی می‌کرد. خانواده جدید زئون W-3200 در بالاترین مدل از 28 هسته فیزیکی و 56 ترد بهره می‌برد.

البته تغییر سوکت می‌تواند برای کاربران این حوزه دردسرساز باشد. معمولاً چندین نسل از پردازنده‌های کلاس سرور (ورک استیشن) با سوکت مشابه عرضه می‌شدند، اما حالا اینتل سوکت LGA3647 را جایگزین LGA2066 کرده است. البته همین تغییر سوکت باعث شده تا اینتل بتواند از شش کنترلر حافظه روی چیپ استفاده کرده و رم شش کاناله را پیاده‌سازی نماید.

پایین‌ترین مدل خانواده پردازنده‌های زئون W از یک ترابایت رم DDR4 با فرکانس 2666 پشتیبانی می‌کند، در حالی که بالاترین مدل تا حداکثر 2 ترابایت رم DDR4 با فرکانس 2933 را جواب می‌دهد. دیگر ویژگی جدید این پردازنده‌ها، سازگاری با فناوری توربو بوست مکس 3.0 است که در صورت نیاز می‌تواند فرکانس کاری پردازنده را به حداکثر 4.6 گیگاهرتز برساند. در جدول زیر می‌توانید با مشخصات سخت‌افزاری 9 عضو این خانواده بیشتر آشنا شوید.

همان‌طور که گفتیم پردازنده‌های جدید سری زئون W با معماری Cascade Lake هم‌اکنون در مک پرو به کار رفته‌اند و انتظار می‌رود طی ماه‌های آتی به محصولات دیگر شرکت‌ها هم راه یابند.

Paragraphs
رونمایی
رونمایی از نسل جدید پردازنده های زئون
تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.