about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت‌های دفاعی اسرائیلی در «DSEI 2023» محصولات خود را به نمایش خواهند گذاشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ صنایع دفاعی برتر اسرائیل در نمایشگاه «DSEI 2023»، که بین 12 تا 15 سپتامبر در لندن برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد و راه‌حل‌های پیشرفته خود را به نمایش خواهند گذاشت.

صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) ادعا کرد که بهترین پیشرفت‌های خود را در رادار و پدافند هوایی و همچنین محصولاتی در زمینه مهمات پرسه‌زن، جنگ الکترونیک و روباتیک ارائه خواهد کرد.

در میان محصولاتی که در غرفه صنایع هوافضای اسرائیل، واقع در «H7525»، دیده می‌شود، می‌توان روتم آلفا (Rotem Alpha)، مهمات ضدتانک جدید «VTOL» با قابلیت‌هایی برای نشان دادن تغییر در رویکرد عملیاتی و رزمی در استفاده از مهمات پرسه‌زن و ایجاد مزیت در میدان جنگ، را یافت. 

سیستم‌های التا (ELTA) زیرمجموعه صنایع هوافضای اسرائیل رادارهای «C-MMR» و اسپکترا (Spectra) را نشان خواهند داد. این رادارها که بهترین نوع خود در جهان محسوب می‌شوند، به‌وسیله ارتش رژیم صهیونیستی و سایر نیروهای مسلح در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند و تجربه اثبات شده و عملیاتی قابل توجهی را در خود جمع کرده‌اند.

علاوه بر این، سامانه دفاع هوایی باراک (Barak) ارائه خواهد شد که امکان بهینه‌سازی قدرت شلیک و مدیریت تهدید را فراهم می‌کند و در نیروی دریایی اسرائیل، ارتش هند و سایر نیروهای مسلح در سراسر جهان استفاده می‌شود. در میان سایر سیستم‌ها، سیستم جنگ الکترونیک اسکورپیوس (Scorpius) نشان داده می‌شود که می‌تواند به طور موازی تهدیدهایی را که در فرکانس‌های مختلف و در جهت‌های مختلف رخ می‌دهند، دریافت، مسدود یا مختل کند.

سیستم‎های البیت (Elbit Systems) همچنین طیف گسترده‌ای از محصولات و سیستم‌ها را در طول این کنوانسیون به نمایش خواهد گذاشت که هدف آن رفع نیازهای عملیاتی فعلی و در حال ظهور نیروهای مسلح است.

از جمله محصولات البیت می‌توان به سامانه‌های هوایی بدون سرنشین تاکتیکی کوچک «SkylarkTM 1 (Skylark 1 T-VTOL STUAS)» اشاره کرد که یک پلت‌فرم مبتنی بر وسیله نقلیه است که استقامت و برد یک «STUAS» با بال ثابت را با قابلیت شناور شدن، برخاستن و فرود عمودی ارائه می‌کند. 

راه‌حل دیگر، سیستم خمپاره‌دار برج‌دار نسل بعدی «Crossbow» است که می‌تواند 28 گلوله را نگه دارد و حداکثر سرعت آن 10 گلوله در دقیقه با سرعت شلیک پایدار 6 گلوله در دقیقه است و مدت زمان حلقه سنسور به تیرانداز را کاهش می‌دهد و می‌تواند انواع مهمات را شلیک کند و با مهمات خمپاره‌ای هدایت شونده تا 10 کیلومتر برد مؤثر دارد.

پس از سال‌ها تلاش برای توسعه و تحقیق و توسعه، سیستم‎های البیت از کپسول «FAST» خود، راه‌حل پیدا کن و شلیک کن (Find and Strike) که «Skylark III» و «Skystriker» را ترکیب می‌کند، رونمایی خواهد کرد که هر پلتفرم با عملکرد ترکیبی خود، یک ضرب‌کننده نیرو تولید می‌کند. FAST برنامه نهایی برای اطلاعات تاکتیکی کوچک و مأموریت‌های تهاجمی است.

منبع:

تازه ترین ها
مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

دسترسی
1404/09/24 - 13:25- سایرفناوری ها

دسترسی به پردازنده کوانتومی گوگل توسط دانشمندان بریتانیایی

دانشمندان بریتانیایی از طریق یک همکاری تحقیقاتی به پردازنده کوانتومی گوگل دسترسی پیدا می‌کنند.

برنامه‌ریزی
1404/09/24 - 12:21- آسیا

برنامه‌ریزی ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌

رئیس شرکت مخابراتی ان‌تی‌تی اظهار داشت که ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌ به یک رویکرد خاص نیاز دارد.