about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت، از خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری جدید در کنفرانس بین‌المللی خودروهای زرهی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری کمان‌پولادی را در کنفرانس بین‌المللی خودروهای زرهی (IAV) «Defense iQ» در سال 2023، که این هفته در لندن برگزار شد، ارائه کرد.

به گفته البیت، این سلاح را می‌توان در یک ماژول مأموریت با کمترین برآمدگی نصب کرد و می‌تواند به راحتی به‌وسیله یک خدمه کار کند و برای عملیات تمام اتوماتیک آماده شده است.

مقامات البیت ادعا کردند که خمپاره‌انداز می‌تواند برد خمپاره‌های شرکت را از جمله آنهایی که برد گسترده و هدایت دقیق دارند، داشته باشد. برد 10 کیلومتر و سرعت شلیک بیش از 12 rds/min دارد که 16 گلوله را در دقیقه اول انجام پرتاب می‌کند. کمان‌پولادی برای شلیک در حال حرکت و شلیک و اسکوت با قابلیت ضربه همزمان چند دور (MRSI) طراحی شده است.

آنها همچنین گفتند که این خمپاره‌انداز طی 3 سال گذشته براساس تجربه سیستم‌های البیت در مهمات، فیوزها، کنترل شلیک و فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوترها و ادغام اطلاعات (C4I) توسعه یافته و قرار است در سال 2024 از سوی ارتش رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار گیرد.

وبگاه تخصصی جینز (Janes) در گزارشی عنوان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی ده‌ها خمپاره کمان‌پولادی نصب شده در خانواده وسایل نقلیه تاکتیکی متوسط (FMTV) «Oshkosh Defense» را دریافت خواهد کرد.

شرکت اسرائیلی البیت در حال بازاریابی خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری کمان‌پولادی برای کشورها و شرکای ناتو از جمله برای خودروهای زرهی ردیابی «CV90» چک، پاندورهای اتریشی و خودروهای زرهی چرخدار «Stryker» ایالات متحده است.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.