about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت، از خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری جدید در کنفرانس بین‌المللی خودروهای زرهی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems)، خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری کمان‌پولادی را در کنفرانس بین‌المللی خودروهای زرهی (IAV) «Defense iQ» در سال 2023، که این هفته در لندن برگزار شد، ارائه کرد.

به گفته البیت، این سلاح را می‌توان در یک ماژول مأموریت با کمترین برآمدگی نصب کرد و می‌تواند به راحتی به‌وسیله یک خدمه کار کند و برای عملیات تمام اتوماتیک آماده شده است.

مقامات البیت ادعا کردند که خمپاره‌انداز می‌تواند برد خمپاره‌های شرکت را از جمله آنهایی که برد گسترده و هدایت دقیق دارند، داشته باشد. برد 10 کیلومتر و سرعت شلیک بیش از 12 rds/min دارد که 16 گلوله را در دقیقه اول انجام پرتاب می‌کند. کمان‌پولادی برای شلیک در حال حرکت و شلیک و اسکوت با قابلیت ضربه همزمان چند دور (MRSI) طراحی شده است.

آنها همچنین گفتند که این خمپاره‌انداز طی 3 سال گذشته براساس تجربه سیستم‌های البیت در مهمات، فیوزها، کنترل شلیک و فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوترها و ادغام اطلاعات (C4I) توسعه یافته و قرار است در سال 2024 از سوی ارتش رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار گیرد.

وبگاه تخصصی جینز (Janes) در گزارشی عنوان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی ده‌ها خمپاره کمان‌پولادی نصب شده در خانواده وسایل نقلیه تاکتیکی متوسط (FMTV) «Oshkosh Defense» را دریافت خواهد کرد.

شرکت اسرائیلی البیت در حال بازاریابی خمپاره‌انداز 120 میلی‌متری کمان‌پولادی برای کشورها و شرکای ناتو از جمله برای خودروهای زرهی ردیابی «CV90» چک، پاندورهای اتریشی و خودروهای زرهی چرخدار «Stryker» ایالات متحده است.

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.