about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از تلویزیونی که با صوت کنترل می‌شود

شرکت چینی آنر تصمیم دارد تلویزیونی با ۶ میکروفون عرضه کند که به کاربر اجازه می‌دهد از راه دور و به‌وسیله صوت، دستگاه را کنترل کند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از گیزموچاینا، شرکت آنر تصمیم دارد فردا یک محصول سری Smart Life را رونمایی کند. به گفته کارشناسان در این رویداد چند دستگاه ازجمله یک تلویزیون هوشمند رونمایی خواهند شد.طبق آخرین گزارش‌ها این تلویزیون دارای ۶ میکروفون است.

چند روز قبل فاش شد تلویزیون هوشمند آتی آنر مجهز به فناوری MEMC است که از آن به‌عنوان افکت روان‌تر کردن حرکات نیز یاد می‌شود. این شرکت تاکنون ۳ تیزر درباره تلویزیون مذکور منتشر کرده است. در تیزر اول نشان داده می‌شود این دستگاه هوشمند مجهز به فناوری ACM ( مدیریت سازگاری کنتراست) است. این فناوری کنتراست رنگ‌ها را بر اساس محتوایی که در تلویزیون نمایش داده می‌شود، تنظیم می‌کند.

همچنین این برند تائید کرده تلویزیون هوشمند آتی شرکت با الگوریتم SR عرضه می‌شود. این الگوریتم محتوایی با وضوح پایین را به‌طور واقعی و با بافت و جزئیات بهتر نمایش می‌دهد.

در آخر تیزر جدید نشان می‌دهد این تلویزیون هوشمند دارای ۶ میکروفون است. این میکروفون‌ها به کاربر کمک می‌کنند تا دستگاه را به‌وسیله صوت و از فاصله دور کنترل کنند. بنابراین نیازی به کنترل از راه دور نیست.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/11/06 - 14:07- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به بزرگ‌ترین بندر ژاپن

حمله باج‌افزاری عملیات بندر ناگویا را به عنوان بزرگ‌ترین بندر ژاپن مختل کرد.

مهندسان
1404/11/06 - 13:17- آسیا

مهندسان بلاک‌چین هدف جدید هکرهای کره شمالی

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای کره شمالی مهندسان بلاک‌چین را با بدافزارهای ساخته شده توسط هوش مصنوعی هدف قرار دادند.

افزودن
1404/11/06 - 13:06- امنیت شبکه

افزودن هشدارهای جدید ۱پسورد برای شناسایی سایت‌های فیشینگ

«1Password» هشدارهای پاپ‌آپ را برای سایت‌های مشکوک به فیشینگ اضافه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.