about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

روس ها صاحب ارز دیجیتال اختصاصی می‌شوند

روسیه قصد معرفی یک ارز دیجیتال به نام CryptoRuble را به طور رسمی دارد و از استفاده آن در فضای مجازی پشتیبانی کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ هنوز مشخص نیست در شرایطی که ارزهای دیجیتال دیگر مانند بیت کوین و اتریم به طور گسترده در روسیه محبوب شده اند، ارز جدید دیجیتال روسی تا چه حد می تواند محبوبیت کسب کند.

نیکولای نیکیفوروف وزیر ارتباطات دولت روسیه، ضمن تایید این خبر افزوده که به زودی جزئیات بیشتری را در این زمینه اعلام خواهد کرد. کرملین از مدتی قبل نسبت به استفاده از دیگر ارزهای دیجیتال که تبادلات آنها غیرقابل ردگیری و کنترل بود، اظهار نارضایتی کرده بود.

مقامات این کشور مدتی است که بیت کوین و اتریم و دیگر ارزهای دیجیتال را غیرقانونی اعلام کرده اند. قرار است CryptoRuble از قابلیت ردگیری و کنترل توسط دولت برخوردار باشد و لذا از این نظر تفاوتی با پول های عادی نخواهد داشت.

دولت روسیه اظهار امیدواری کرده استفاده از CryptoRuble مانع از کلاهبرداری های آنلاین و برخی سواستفاده ها در فضای مجازی شود. البته کرملین از تبادل آزادانه این پول ها جلوگیری نخواهد کرد. به منظور مقابله با پولشویی و بهره گیری کلاهبرداران و متخلفان از این پول، علاقمندان به استفاده از CryptoRuble باید منشا مالکیت و کسب این نوع پول را اعلام کنند.

همچنین مقرر شده در صورتی که اسناد منشا مالکیت این پول ارائه نشود، تبادل آن با پرداخت ۱۳ درصد مالیات اضافه ممکن شود.

تازه ترین ها
اعطای
1404/07/17 - 11:34- آمریکا

اعطای مجوز تولید محتوای سلامت به مایکروسافت

دانشکده پزشکی هاروارد مجوز تولید محتوای سلامت مصرف‌کنندگان را به مایکروسافت می‌دهد.

شکایت
1404/07/17 - 10:21- آمریکا

شکایت نیویورک از رسانه‌های اجتماعی

شهر نیویورک از رسانه‌های اجتماعی به دلیل اعتیادآور بودن برای کودکان شکایت کرد.

هشدار
1404/07/17 - 09:52- اروپا

هشدار رئیس کمیسیون اروپا درباره جنگ ترکیبی روسیه

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.