about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دادگاهی در شهر مسکو روسیه اعلام کرد که برای اولین بار گوگل را به خاطر عدم حذف محتواهای غیرقانونی از روی سرویس‌های این شرکت بر اساس درآمد، ۹۸ میلیون دلار جریمه کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛این دادگاه همچنین شرکت متا (فیسبوک سابق) را به دلایل مشابهی به پرداخت ۲۷.۱۵ میلیون دلار جریمه محکوم کرده است.

به گزارش رویترز، روسیه فشار بر شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری را افزایش داده تا کنترل بیشتری بر فضای اینترنت داشته باشد و در جدیدترین اقدام نیز دو جریمه سنگین برای گوگل و متا درنظر گرفته شده است. نهاد نظارت بر ارتباطات روسیه می‌گوید گوگل در حذف ۲۶۰۰ محتوای غیرقانونی و فیسبوک و اینستاگرام در حذف ۲۰۰۰ محتوا ناموفق عمل کرده‌اند.

گوگل در بیانیه‌ای اعلام کرد که با بررسی نتیجه پرونده درباره برداشتن قدم‌های بعدی تصمیم‌گیری خواهد کرد. متا هنوز به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر در این مورد واکنشی نشان نداده است. روسیه در طول سال ۲۰۲۱ جریمه‌های کوچکی را بر شرکت‌های فناوری تحمیل کرده بود، اما در اقدام اخیر خود برای نخستین بار درصدی از درآمد سالانه شرکت‌ها در روسیه را به عنوان جریمه از آن‌ها طلب کرده است.

اولین جریمه در روسیه بر اساس درآمد شرکت‌های فناوری

درصد جریمه به‌طور رسمی از سوی دادگاه اعلام نشده، اما محاسبات رویترز نشان می‌دهد که گوگل بیش از ۸ درصد درآمد خود را باید به عنوان جریمه بپردازد. محتواهایی که روسیه خواستار حذف آن‌ها شده بود شامل ترویج مصرف مواد مخدر، تفریحات خطرناک، آموزش ساخت اسلحه‌های خانگی و اطلاعات مربوط به گروه‌های منتسب به افراطی یا تروریست است.

گوگل تا این‌جای سال بیش از ۳۲ میلیون روبل به روسیه جریمه داده و بر سر مسائل مختلفی با این کشور اختلاف دارد. هفته گذشته یک تاجر روسی که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد، مدعی شد که در دادگاه علیه گوگل پیروز شده و احتمالا این شرکت را با یک جریمه سنگین دیگر روبرو می‌کند.

مسکو به ۱۳ شرکت فناوری که اکثر آن‌ها آمریکایی هستند دستور داده که تا تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۲۲ نماینده خود را در خاک این کشور مستقر کنند، در غیر این صورت با محدودیت‌های احتمالی یا ممنوعیت فعالیت‌ها مواجه خواهند شد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.