about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رگولاتوری روسیه از مسدود کردن شش برنامه وی پی ان در این کشور برای جلوگیری از دسترسی کاربران به محتوای غیرقانونی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بلومبرگ، تعدادی از این وی پی ان ها مانند نورد وی پی ان و اکسپرس وی پی ان شهرت زیادی دارند ولی دولت روسیه می گوید از آنجا که از این نرم افزارها برای دسترسی به اطلاعات و منابع ممنوع شده استفاده می شود، استفاده از آنها در این کشور ممنوع است.

ترویج افراطی گری، مصرف مواد مخدر و هرزه نگاری کودکان از جمله عواملی است که موجب شده دولت روسیه وی پی ان های شناخته شده را در این کشور مسدود کند.

روسیه به زودی شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی خواهد بود و از همین رو مقامات این کشور در تلاش هستند تا با هرگونه تلاش برای دخالت خارجی در روند انتخاباتی مقابله کنند. البته در این کشور فهرستی از نرم افزارهایی که به دلایل فنی کماکان مجاز به استفاده از وی پی ان هستند، تهیه خواهد شد. روسیه چندی قبل شرکت هایی مانند گوگل و فیس بوک را به علت تعلل در انتقال سرورهای خود به این کشور برای ذخیره سازی داده های شهروندان روسیه جریمه کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.