about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

اتهام سایبری تازه، درباره حملات گسترده سایبری به کانادا مطرح شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان امنیت سایبری، در چند سال اخیر، اتهامات فراوانی را در زمینه سایبری علیه روسیه مطرح کردند.

در این خصوص، ایالات متحده، 7 نفر از مأموران اطلاعاتی روسیه را به جرم جاسوسی سایبری در کانادا دستگیر کرد. در گذشته نیز برخی افراد، به اتهامات مختلف سایبری، محکوم، یا دستگیر شدند. اما به طور کلی، روسیه این اقدامات را نپذیرفته و همه آنها را رد کرده است.

چندی پیش نیز نگرانی هایی از سوی کانادا مطرح شد که خبر از احتمال دخالت روسیه در انتخابات 2019 این کشور می داد.

آژانس شنود مکالمات الکترونیک کانادا اعلام کرد که هکرها و کشورهای خارجی ممکن است بخواهند همانطور که در انتخابات 2015 دخالت کردند، در انتخابات 2019 این کشور نیز مداخله کنند.

در گزارش سازمان امنیت ارتباطات کانادا آمده است که هکرها و مجرمان سایبری، طی انتخابات 2015، اسناد مهم و حساس دولتی را افشا و تلاش کردند تا وجهه کاندیداها را مخدوش و اطلاعات نادرست و تبلیغات جعلی منتشر نمایند.

این سازمان، در گزارش خود آورده است که حملات بالا، تأثیری بر نتایج انتخابات نگذاشت؛ اما هکرها باز هم تلاش می‌کنند تا در انتخابات 2019 هم دست به مداخله بزنند. ما به این نتیجه رسیدم که هکرها باز هم فعالیت هایی را در فضای مجازی انجام می‌دهند و می‌کوشند تا روی روند انتخابات 2019 تأثیر بگذارند.

مقامات و کارشناسان امنیت سایبری کانادا نیز به دنبال تقویت توان سایبری خود در مقابل کشورهایی مانند: روسیه، ایران، چین و... هستند تا درصورت حمله احتمالی، به ویژه به زیرساخت های حیاتی بتوانند با آنها مقابله کنند.

در بخش دیگر این گزارش، مقامات کانادایی مدعی شدند که روس ها در پی نفوذ به بانک ها، مؤسسات و دوره های گوناگون انتخابات این کشور هستند. سپس تأکید شد که از این رو، باید توانایی سایبری خود را افزایش دهند.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.