about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

روسیه اتهامات جدیدی را بر علیه فیس بوک، گوگل، تلگرام و توئیتر مطرح کرده و این شرکت ها را به علت پاک نکردن محتوای غیرقانونی مجرم تشخیص داده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، مسکو در ماه های اخیر اقدامات متنوعی را برای قانون گذاری دقیق تر در فضای مجازی و مقابله با تخلفات غول های فناوری امریکایی انجام داده است. کرملین بر این باور است که باید از مداخله رسانه های خارجی در امور داخلی روسیه جلوگیری کند و از همین رو با تخلفات آنها در این زمینه به شدت برخورد می کند.

فیس بوک، گوگل، تلگرام و توئیتر در مورد اخبار منتشر شده در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده اند. روسیه به علت عدم حذف سه محتوای غیرقانونی از سرویس های گوگل شکایتی را بر علیه شرکت مادرتخصصی ان یعنی آلفابت به ثبت رسانده و قرار است این شرکت 12 میلیون روبل معادل 166210 دلار جریمه شود.

گوگل در ماه گذشته نیز به علت تشویق افراد کم سن و سال به شرکت در تظاهرات ضددولتی در روسیه در ماه ژانویه به پرداخت جریمه محکوم شده بود. تلگرام نیز به علت عدم حذف سه مورد محتوا به جریمه ای 16 میلیون روبلی محکوم شده است. توئیتر و فیس بوک نیز به علت عدم حذف دو مورد محتوا جریمه شده اند. جریمه هر یک از این دو شرکت هشت میلیون روبل است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.