about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دادگاهی در مسکو روز جمعه اعلام کرد، رگولاتور دولتی ارتباطات روسیه، پرونده‌هایی را علیه شرکت‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا تشکیل داده است که می‌تواند منجر به جریمه‌ آنها شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مبلغ جریمه گوگل و متا در روسیه بر مبنای گردش مالی سالانه آنها مشخص و اعمال می شود.

در ماه اکتبر دو شرکت گوگل و متا (فیس بوک سابق) توسط روسیه به دلیل ناکامی مکرر در حذف محتوایی که مسکو غیرقانونی می‌داند، به پرداخت جریمه بر اساس درصدی از گردش مالی سالانه تهدید شدند.

بر اساس قوانین روسیه، شرکت های فناوری در صورت تخلفات مکرر معادل 5 تا 10 درصد از گردش مالی سالانه خود جریمه می شوند. دادگاه منطقه تاگانسکی مسکو اعلام کرد تاریخ برگزاری دادگاه برای هر دو شرکت - که هیچکدام بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ ندادند - برای 24 دسامبر تعیین شده است.

روسیه فشار بر شرکت های فناوری خارجی را افزایش داده، زیرا به دنبال اعمال کنترل  و نظارت بیشتر بر اینترنت برای حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران است. از ماه مارس سرعت توییتر نیز در روسیه کاهش یافته و علت این مساله عدم حذف محتوای غیرقانونی اعلام شده است.

گوگل امسال در روسیه بیش از 32 میلیون روبل جریمه پرداخت کرده است. گوگل، توییتر و متا به میزان قابل توجهی تعداد پست های غیرقانونی از نظر مسکو را در پلتفرم های خود کاهش داده اند. روسیه ماه گذشته خواستار آن شد که 13 شرکت فناوری خارجی و عمدتا آمریکایی که تا پایان سال 2021 به طور رسمی در خاک روسیه حضور دارند برای محتوای غیرقانونی اقدام کرده یا با محدودیت های احتمالی و کامل مواجه شوند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.