about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

روسیه، حزب سوم در آمریکا است!

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ موضوع هک شدن کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا و انتشار ایمیل‌های هیلاری کلینتون، به یکی از موضوعات خبرساز این روزها تبدیل شده است؛ موضوعی که حتی به‌نوعی انتخاب هیلاری کلینتون، به‌عنوان نامزد نهایی حزب دموکرات را در آمریکا، تحت تأثیر قرار داده و به حاشیه برد. این موضوع، بیش از آنکه از جنبه شیطنت‌های احتمالی انتخاباتی کلینتون مورد بررسی قرار بگیرد، سبب افزایش نگرانی در آمریکا شده و مقامات آمریکایی از این نگرانند که چگونه می‌توانند از نفوذ روسیه در حوزه تصمیم‌گیری در کشورشان جلوگیری کنند. برخی آمریکایی‌ها از روسیه به عنوان حزب سوم، علاوه بر دو حزب آمریکایی جمهوری‌خواه و دموکرات در این کشور یاد می‌کنند و مدعی هستند که این حزب سوم، حتی از دو حزب دیگر نیز نفوذ بیشتری در آمریکا دارد. حال که موضوع حمله سایبری احتمالی روس‌ها به حزب دموکرات، خبرساز شده است، برخی مقامات امنیتی آمریکایی، ادعا می‌کنند که از مدت‌ها پیش، حضور روس‌ها در احزاب آمریکایی را گزارش داده بودند؛ موضوعی که نادیده گرفته شده است.

یکی از مقامات پلیس فدرال آمریکا دراین‌باره گفت: «پیش‌ازاین، به کمیته حزب دموکرات، هشدار در مورد حملات فیشینگ به اعضای این کمیته داده شد و از آن‌ها درخواست شد تا اطلاعات خاصی را از رایانه‌های داخلی استفاده شده، در اختیار پلیس قرار دهند. متأسفانه اعضای اصلی حزب، از در اختیار گذاشتن این اطلاعات سر باز زده و مانع دسترسی ما به رایانه‌های داخلی، برای بررسی بیشتر شدند.»

موضوع نفوذ به احزاب سیاسی در آمریکا، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مقامات امنیتی آمریکایی است و این مقامات، در مناسبت‌های مختلفی نیز، در این رابطه، اظهارنظر کرده‌اند. جیمز کلپر، مدیر فعلی اطلاعات ملی آمریکا، پیش‌ازاین، در اظهارنظری گفته بود: «شواهد فراوانی از نفوذ هکرها به کمپین‌های انتخاباتی احزاب آمریکایی وجود دارد و ما معتقدیم که این نفوذها، از جانب کشورهای خارجی سازمان‌دهی می‌شوند.» البته کلپر، به این موضوع نیز اشاره کرده بود که آمریکا، هنوز آمادگی اعلام اینکه دقیقاً چه کسی در پشت صحنه این حملات حضور دارد را ندارد و این اتهامات، فعلاً سندی برای اثبات ندارند.

البته روسیه تاکنون از پذیرش تمامی این اتهامات سر باز زده و معتقد است که آمریکایی‌ها، برای فرار از وضعیت بحران سیاسی در کشورشان، دست به اتهام زنی به روسیه می‌زنند و هیچ‌وقت نیز نخواهند توانست سندی بر این ادعاهای خود پبدا کنند. شاید نتیجه انتخابات آتی آمریکا در سال 2016، بتواند پاسخ بسیاری از این ابهامات را مشخص کند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.