about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی و رییس دانشگاه صنعتی شریف اعتقاد دارد مرجعیت ساترا در حوزه صوت‌و تصویر فراگیر یک موضوع قطعی است و همه در سطح حاکمیت و قانون‌گذاری این مسئله را قبول دارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی و رییس دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: دولت و صدا و سیما برای تقویت تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و نمایش خانگی و نظارت و حمایت در این حوزه، همگرایی خوبی دارند‌ و لازم است توجه داشته باشیم تحقق وضعیت مطلوب در حوزه تنظیم‌گری نیازمند سعه‌صدر و صبر و تحمل است و این کار به گفت‌وگو و تعامل با بخش خصوصی نیاز دارد.

جلیلی تأکید کرد: ما دو نهاد تنظیم‌گر اصلی در حوزه محتوایی فضای مجازی داریم که ساترا و وزارت ارشاد برای تنظیم‌گری بهتر با هم تقسیم کاری داشتند. هر دو سازمان حاکمیتی‌اند و وظیفه تنظیم‌گری دارند.

وی افزود: اکثر صاحبان سکوها تنظیم‌گری را قبول دارند و به فرآیند اخذ مجوز تولید و نشر محتوا احترام می‌گذارند. عدول از قانون برای همه بد است و هیچ‌کس حق ندارد از قانون عدول کند. اگر قانون اشکالی دارد باید سراغ مراجعی برویم که قانون را تصویب و اصلاح می‌کنند.

جلیلی خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم از سکوهای داخلی در برابر سکوهای بین‌المللی حمایت کنیم و باید این چنین باشد، این امر نیاز به همگرایی و سعه‌صدر و تلاش مشترک در ارتقای تولید و نشر محتوای فاخر متناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی دارد.

 این عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در پایان خاطرنشان کرد: مرجعیت ساترا در حوزه صوت‌و تصویر فراگیر یک موضوع قطعی است و همه در سطح حاکمیت و قانون‌گذاری این مسئله را قبول دارند. تنها نکته‌ای که می‌ماند اختلاف‌نظر در تعریف صوت‌و تصویر فراگیر است. تعریف مرزهای صوت‌و تصویر فراگیر یک موضوع کارشناسی است که آن را هم مرکز ملی فضای مجازی باید در سطح کارشناسی حل و فصل کند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.