about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته کارشناسان، رئیس سابق سایبری واحد 8200 ارتش رژیم صهیونیستی به «Sygnia» می‌پیوندد تا بخش واکنش به حوادث را رهبری کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سیگنیا (Sygnia)، شرکت مشاوره امنیت سایبری و پاسخگویی به حوادث اعلام کرد که امیر بِکِر (Amir Becker) به عنوان معاون جدید پاسخگویی به حوادث به تیم این شرکت ملحق شده است. بِکِر با بیش از 25 سال تجربه در عملیاتهای سایبری، اطلاعات تهدید و دیپلماسی به این شرکت اسرائیلی پیوست و اخیراً ریاست بخش عملیاتهای سایبری در واحد 8200، واحد سایبری و اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی، را بر عهده داشت. رام البویم (Ram Elboim)، مدیر عامل سیگنیا گفت :

«ما مفتخریم که به امیر بِکِر به عنوان معاون جدید پاسخگویی به حوادث در سیگنیا خوش‌آمد بگوییم. یک رهبر ارشد در رده بِکِر، با دیدگاه ژئوپلیتیک گسترده و تجربه راهبردی، بر ارزشی که Sygnia به مشتریانش ارائه می‌دهد، می‌افزاید. رهبری او در کمک به مشتریان برای به دست آوردن کنترل حوزه سایبری با هدف پیشی گرفتن از مهاجمان و از سرگیری عملیاتها با حداقل اختلال، حیاتی خواهد بود.»

کارشناسان ادعا کردند که بِکِر به عنوان رئیس بخش عملیاتهای سایبری واحد 8200، توسعه و اجرای دکترین عملیات سایبری ارتش اسرائیل را رهبری و به عنوان اولین وابسته سایبری به ایالات متحده در سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن دی‌سی خدمت کرده است. وی در طول مدت حضور خود در واشنگتن، تعاملات 2جانبه بین اسرائیل و ایالات متحده در همه امور سایبری را رهبری می‌کرد. او همچنین مدعی شده که به‌عنوان معاون واکنش به حوادث، تیمی از کارشناسان جهانی را رهبری می‌کند تا به سازمان‌ها در آماده‌سازی، مهار و پاسخگویی به حملاتی مانند باج‌افزاری، جاسوسی شرکت‌ها و کمپین‌های دولتی کمک کنند.

معاون جدید پاسخگویی به حوادث در سیگنیا در خصوص این انتصاب اظهار داشت :

«من مفتخرم که به تیم پیشرو در صنعت در Sygnia ملحق می‌شوم و تخصص خود را برای ارائه پشتیبانی سطح بعدی به مشتریان به کار می‌برم. سازمان‌ها در سرتاسر جهان در هر اندازه در برابر حملات آسیب‌پذیر هستند و سابقه چشمگیر سیگنیا در واکنش سریع و قاطعانه به برخی از پیچیده‌ترین حملات سایبری، عاملی کلیدی در کمک به مشتریان ما برای جلوگیری، مهار و پاسخ به حملات و تهدیدهای شناخته‌شده و ناشناخته است.»

 سیگنیا، یک شرکت «Team8» و «Temasek» و بخشی از «ISTARI Collective»، ارائه دهنده خدمات مشاوره پاسخ به حوادث و امنیت سایبری است که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا حملات را مهار و اصلاح کنند و انعطاف‌پذیری سایبری خود را افزایش دهند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.