about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

رمز پیروزی در جنگ نرم

به گزارش سایبربان؛ ابراهیم آقا محمدی گفت: امروزه رسانه در دنیا یكی از مؤلفه‌های قدرت شناخته می‌شود كه تأثیر زیادی بر عرصه‌های مختلف نظیر سیاست، فرهنگ، اقتصاد و غیره دارد و به عبارتی در تمام ابعاد زندگی انسان‌ها تأثیر می‌گذارد.
آقا محمدی ضمن اشاره به اینكه جبهه انقلابی و اسلامی دارای عقاید و دیدگاه‌های مشخص است و می‌توان گفت كه پرچم‌دار ملتی دین‌دار به حساب می‌آیند، گفت: از این رو رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی باید در عرصه رسانه‌های خارجی و داخلی حضور پررنگ داشته باشند و در این عرصه از اعتقادات یك ملت دفاع كنند و در ادامه این ارزش‌ها و باورها را برای همگان تبلیغ كنند. این رسانه‌ها باید خوبی‌ها و شبهات مطرح‌شده در حوزه‌های مختلف را بیان و پاسخ دهند لذا توجه به این مهم، ورود رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی در این عرصه را می‌طلبد.
وی با بیان اینكه در این میان كشورهای غربی سال‌ها در امور مربوط به رسانه تلاش كرده‌اند و به عبارتی حریف قوی برای كشورمان محسوب می‌شوند، تصریح كرد: آن‌ها می‌خواهند به ارزش‌ها و باورهای دینی و ملی ما آسیب بزنند از این رو باید بدانیم همه در یك خاک‌ریز هستیم و یك دشمن هم در روبرو قرار دارد لذا باید با كمك كردن به یكدیگر، افزایش هم‌افزایی رسانه‌ای و بیان درست و شیوا واقعیت‌ها به‌صورت جبهه‌ای عمل كنیم تا در جنگ نرم پیروز شویم. یقیناً اگر به‌صورت هماهنگ و با هم‌افزایی رسانه‌ای حركت كنیم می‌توانیم بر دشمنان فائق آییم، زیرا نسل جوان جامعه امروز، رویش خوبی در امور فرهنگی و رسانه‌ای داشته است؛ بنابراین با این ویژگی می‌توان از تمام ظرفیت‌ها استفاده و تأثیرات آن را در جهان امروز مشاهده كرد.
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأكید بر اینكه رهبر معظم انقلاب اسلامی عموماً استراتژی و اصول كلی را در عرصه فرهنگ و رسانه مشخص می‌كنند، اظهار كرد: در این زمان وظیفه جبهه انقلاب اسلامی و رسانه‌های ارزشی عملیاتی كردن این استراتژی‌ها و اصول كلی و البته بیان این خط‌مشی برای مردم است؛ باید رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی دستورالعمل‌ها، اهداف، خط‌مشی‌ها و به عبارتی همه زوایای عرصه‌های فرهنگ و رسانه را به‌صورت كامل مشخص كنند تا بتوانند در راستای منویات رهبر انقلاب حركت كرده و این موضوعات را در سطح جامعه ترویج كنند.
آقا محمدی جذب نخبگان توسط جبهه انقلاب اسلامی را مهم دانست و ادامه داد: همه می‌دانیم وقتی طیف نخبگان به كاری جذب شوند، آن‌وقت می‌توان افراد دیگر جامعه را جذب كرد؛ در این میان باید نگاه به خارج از مرزهای كشور نیز داشت از این رو باید متن‌های گویا و قابل‌فهم برای روشنفكران و اندیشمندان جهان ارائه شود. وقتی می‌خواهید صدای شما به سراسر دنیا برسد باید اول طیف نخبگان را عقاید و ارزش‌ها آشنا كرد زیرا آن‌وقت همین افراد به مبلغانی خوب تبدیل می‌شوند.
وی با بیان اینكه جبهه انقلاب اسلامی باید آسیب‌شناسی در حوزه فرهنگ و رسانه داشته باشد، اظهار كرد: باید مردم را در مقابل هجمه‌های مختلف دشمنان آگاه و هوشیار كرد لذا برگزاری نمایشگاه‌هایی همچون نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، همایش‌های فرهنگی و حتی برگزاری كلاس‌های مجازی می‌تواند به این امر كمك شایانی كند. باید توجه كرد كه همه افرادی كه در جبهه انقلاب اسلامی و عرصه جنگ نرم تلاش می‌كنند، از یك طنزپرداز تا یك خبرنگار و مقاله‌نویس باید در حد توان و دانش خود از هیچ تلاشی دریغ نكنند تا پیام ارزشی به همه افراد جامعه برسد.
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی موضوع نفوذ در جنگ نرم را مهم دانست و با اشاره به اینكه تجمعات فرهنگی و برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های رسانه‌های می‌تواند موجب جلوگیری از این امر شوند، افزود: وقتی كلمه نفوذ مطرح می‌شود، عموماً اولین فكری كه در اذهان عمومی تصور می‌شود، فكر ترور یا دزدی است اما درصورتی‌که نفوذ از طریق سازمان‌های حرفه‌ای انجام می‌شود بدین‌جهت دشمنان از طریق نفوذ نرم‌افزاری به كشور رخنه می‌كنند. دشمنان خودشان را خودی نشان می‌دهند و همرنگ سایر افراد جامعه می‌شوند و حتی گاهی اوقات از ارزش‌های جامعه نیز می‌گویند ولی در كل به دنبال ایجاد انحراف هستند.
آقا محمدی خاطرنشان كرد: انحراف در دین اسلام نیز توسط افراد نفوذی به وجود آمده است كه وهابیت ازجمله آن‌هاست و یا افكار لیبرالیستی در جامعه توسط بسیاری از افراد كه تحت تأثیر قرار دارند گسترش می‌یابد و موجب انحراف می‌شود. دشمنان با رخنه در دانشگاه‌ها، مراكز تولید علم و آموزش افراد در جنگ نرم به دنبال نفوذ هستند و با چهره پروری، نظریه‌پردازی می‌كنند از این رو باید به مردم هشدار داد و با ارائه مصداق‌های مختلف به افراد جامعه خصوصاً دانشجویان و نخبگان به شرح افكار انحرافی پرداخت تا از نفوذ دشمنان در عرصه‌های فرهنگی و رسانه‌ای جلوگیری كرد.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.