about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

رمزگشایی افکار انسان بر پایه فعالیت های عصبی

کارشناسان بر اساس مطالعات اخیر مدعی هستند ماشینی با قابلیت خواندن مغز انسان تولید کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از iflscience؛ دانشمندان ماشینی ساخته اند که قایلیت مشاهده فعالیت های مغز انسان و  بازسازی جملات شنیده شده را  دارد. بر اساس اظهارات پژوهشگران این اولین باری است که یک بررسی امکان رمزگشایی بی درنگ جملات را کاملا بر پایه فعالیت عصبی انجام می دهد.

زمانی که یک شخص یه سخنان شخص دیگری گوش می دهد، بخشی از مغز به نام (STG) شدیدا مشغول به فعالیت عصبی می شود؛ این فعالیت می تواند همه اطلاعات ورودی مانند ورودی های صوتی کلام را رمزگشایی کند. این ماشین همچنین، قابلیت بازسازی توالی واج های صوتی و الگوی حروف صدا دار و بی صدا را دارد.

در مقاله ای که در مجله مهندسی عصبی چاپ شد، دانشمندان نحوه مشاهده فعالیت های مغر انسان و به کارگیری از آن برای بازسازی جملاتی که شنیده شده اند در زمان واقعی  را تشریح کردند.

در یک مطالعه مشابه که تنها مورد بررسی برخی دانشمندان قرار گرفته است، گروهی از طریق خواندن فعالیت های مغز یک فرد، ماشینی را برای بازسازی تصاویر دیده شده توسط یک شخص آموزش دادند.  این گروه با استفاده از شبکه های عصبی عمیق (DNN) سیگنال های مغز را به وسیله اف ام آر آی (fMRI) ضبط کرده تا تصویر بازسازی شده به وسیله کامپیوتر از دیده های فرد را ایجاد کند.

این بررسی تاکنون روی دو بیمار انجام شده و اکنون نیازمند کاشت عصبی مستقیما روی سطح مغز آنها است. این دو شخص سپس به 10 جمله مشابه گوش داده و همزمان الکترودها، فعالیت های مغز در ناحیه (STG) را رصد می کردند. نرم افزار رایانه ای تشخیص گفتارعصبی در زمان واقعی (rtNSR) قابلیت رمزگشایی این افکار را دارد. دستگاه نام برده بر اساس این مطالعات در هرآزمایشی که انجام شده موفقیت 90 درصدی داشته است.

محققان امیدوارند این گونه از فناوری که مراحل نوپای خود را می گذراند، در تنظیمات پزشکی خصوصا در شرایطی که  بیمار فلج بوده یا توانایی سخن گفتن نداشته باشد به کار گرفته شود.

در طرف مقابل، نگرانی هایی وجود دارد که این ابتکار انسان ها را به دنیای آینه سیاه (مجموعه تلویزیونی علمی تخیلی)  هدایت کند که در آن دستگاه یاد شده به صورت تصادفی افکار خصوصی فرد را رمز گشایی کند. اگرچه اکنون این ماشین صرفا به رمزگشایی افکاری که در زمان پخش جملات از ذهن شخص می گذرد محدود شده است و می توان امیدوار بود که چشم انداز وحشتناکی که دانشمندان از آن یاد می کنند در آینده نزدیک اتفاق نخواهد افتاد. 
 

تازه ترین ها
مذاکره
1404/09/27 - 10:28- اروپا

مذاکره روبلاکس با روسیه برای بازگرداندن دسترسی

مقامات روسیه روز چهارشنبه اعلام کردند که پلتفرم بازی روبلاکس اعلام کرده آماده است فعالیت‌های خود را با قوانین روسیه منطبق کند؛ اقدامی در راستای تلاش برای لغو ممنوعیت سراسری این پلتفرم.

از
1404/09/27 - 10:22- آمریکا

از کار افتادن سرویس پول‌شویی گروه‌های باج‌افزاری توسط اف‌بی‌آی

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که اف‌بی‌آی با همکاری شرکای بین‌المللی خود در آلمان و فنلاند، زیرساخت‌های آنلاین یک صرافی رمزارزی را که برای گروه‌های فراملی جرایم سایبری اقدام به پول‌شویی می‌کرد، از کار انداخت.

پایان
1404/09/27 - 10:15- اروپا

پایان کار باند ۱۱ میلیون دلاری تماس‌های جعلی در اوکراین

پلیس اروپا شبکه‌ای از مراکز تماس مستقر در اوکراین را که پشت کلاهبرداری‌های ۱۱ میلیون دلاری بود، متلاشی کرد.